2013. július 8., hétfő

vásárlás

Tavalyi 2012
 
 
 Megszokás volt...
 
 
 Így volt nyugalom,Ő bent...mi kint!!!
Mindig egy helyen,rendszerint kapkodva,céltalanul,lista nélkül,megszokott útvonalon haladva bejártuk a hypermarketeket...
Közös programként akár,boltban már nem evéssel,de választható dolgokkal,a tej az ami alap volt nálunk...
Nem volt kedvenc márka,kipróbáltuk azt is ami új és azért a reklámokra nem adtunk..-tv-t nem igazán néztünk-Sweetmami 1.5 éve egyáltalán nem tv-zik-de azért tudatosság nem volt a vásárlásokban.

Mentek a napok és elérkezett a hétvége...Heti 1 nagybevásárlás az amivel kitartottunk.Pénteken már nem volt választék,de megszoktuk és így mindig volt mit feltankolni!

Most megengedhetetlen,hogy ne legyen itthon szénhidrát..Az Inzulinhoz kell,kötelező,előírás,létfontosság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezentúl tudatosság kell,lista,odafigyelés,kalkuláció a biobb dolgok után-mi hol olcsóbb-és azt hiszem a heti több pici vásárlás lesz az ami a betanulást segíti majd.

Meglepő,de Norbi Update boltjában is jártunk és Paleo boltban is..Minden méregdrága de semmit nem akartak ránk beszélni.Kedvesen útbaigazítottak,azt hiszem nem lesz gond!A ch-bevitel miatt és az egészségesebb élet reményében:tudatosabb leszek,listázom és Hugicát is betanítom..hisz leendő anyukaként majd ő is sokat tehet a saját családja érdekében!Sőt szeretném,ha a gyerekeim ezen az úton mennének tovább-egészséges szemléletmódot hírdetve maguk által.

Hugicáról egy következő blog-fejezetben írok-mert megér egy misét!!!A fényevő vegetálás??!!-címmel
 
 
Tehát:tudatosabb,felkészültebb,listázós és heti többszöri vásárlás....Ötletek,tippek jöhetnek!!!!!!!!
Sweetmami s.k.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése