2013. október 8., kedd

Norbi Update taxi

 

 

 

Kungfuka délelőtt érkezett Kölnből.....szerencsére a végszó-t ismeri:)1..2..3...ROM-ra megérkezik,nem különben mi....Elkéstünk.
No de nem megyek annyira előre.A dologi lényeg,hogy Norbi Taxi...ez egy faces játék...egy Update-s linkre kellett like-olni és kommenteket írni miért utaznánk a taxival...Írtam egyszer..kétszer...háromszor...és negyedszer:"nyomatékosan kifejeztem:Veled szeretnénk utazni!!!!"-erre a Válasz az volt:"Jó,akkor gyertek!!"-Update Norbitól.
 
Hát így esett,hogy emailben időpontot választottunk..és erre a napra esett a választás....Iskolai kikérő:pipa,munkahelyi "kikérő":pipa.Amit ezúton is nagyon köszönök!
 
És persze a suliban futás felmérő....nincs ott P a megbeszélt időpontban...M még ebédel fél 1 kor..és rohanás haza,táskát letenni......"ajtón belépve:mindenki tudja a dolgát,5 percen belül találkozunk a bejárati ajtónál"nálunk ez így megy és indulás.Üllői:dugó,metró az orrunk előtt elmegy....hát valahogy így esett,hogy elkéstünk,úgy 10 percet.Norbi várt már bennünket!:)
 

Szóval messziről kibökte,hogy jön 3 csík,azaz futó emberek,akik taxiznának...Azt mondta tudta mi leszünk azok!

Nagyon figyelmes volt,üdvözölt mindhármónkat.A taxi pedig igggazán különleges darab...M ajándékot kapott,nagyon-nagyon tetszett neki!Kedvenc tejkaramellája is volt a csomagban....M volt a nyertes,ő ült elől.

Ezt a fotót én készítettem érintős telefonnal.Aki tudja,hogy az én kezembe nem való...de Norbi erről lemaradt.Türelmes volt és kivárta amig opcionálok:)))))És megtalálom a gombot ami a felvételt elkészíti.Elégedett volt azért:)Bár mondta csináljak dupla fotót...hát valamit sejtett?!
 
 

Így duplázok én is,keress eltérést!Ha találsz vendégem vagy egy kakaós csigára!

A Mester és Tanítványa..
 

Hát,mi hölgyek hátul ültünk,Norbi néha kanyarodott ám...de az időutazáson fel sem tűnt!

Bizony jól megy a járgány!

Téma:cukorbetegség,Inzulin,sport,Inzulin,csajok!!!!!!(..)-tanács M-nak,ez iggen diszkrét volt,Zizike-amit én vetettem fel,szeretem a videókat róla!!

Azért ott voltam én is,Norbi meg csak mesélt és igazán lealacsonyodott hozzánk!Felszabadult volt és ténylegesen abban a témában válaszolt amit felvetettünk!

P élvezte ám!Őrizte az Updates-ajándék tasakot:)

A belvárosban autókáztunk!!

Kungfuka!!!!!!Ő is a taxiban,jól elvolt!

Az első képen ahol Norbi,M és P van az autóval a csomagtartón ott ül Kungfu!Bizony:keresd meg!Ott van!Mert ott akart lenni.Kölnből hazatérve egyenesen Norbi Update taxiján..tud élni a kis Világutazó!

Hihihi...igen boldog voltam.Végre!

 

Nagyon klassz motorbetekintést kaptunk a csoda Zsiguli belsejébe!

Norbi lelkes,nagyon közvetlen és rendkívül gyerekszerető ember!Önzetlen segítsége példaértékű!Tapasztaltam!Nekem ezzel is erőt adott,nagyon sok erőt a közel,-és távoljövőhöz!!!

M-nal megtalálta a hangot,szerintem M rendkívül boldog most!

Mi Hölgyek..hát....de nagyon szép kerek volt a tükör!!!!:))))))

Hm,ez szép tükör:))

A csomagtartóban a taxi kellékek...vége a taxizásnak.Örök emlék marad!
Átadtuk és köszönte szépen,megnézi,mondta!
ajándék Norbinak:blogcím Sweetmamitól-üveg,díszes fiolában.

Kungfu nem bírt hazafelé magával és a segélyhívóra költözött.

Otthon a sok ajándékba költözött,na persze Updates Nutellára...

A kakaós csiga táblázat...az a bizonyos.M régi gyűjteménye,osztályozva..mikor edzésre járt ezeket tesztelte hazafelé...amerre járt az útvonalakon.
 

Norbié:szín 5-ös csokisság,tészta,közepe,íz-tekintetében!

És Norbi posztolt is az Update faces oldalán.
 
  • A taxizás csokissága:5
  • tészta szemponjából:5-ös
  • közepe tekintetében.5-ös
  • és az ízvilág tekintetében:5-ös.
Mindenkit bíztatok,hogy nem szabad feladni soha,próbálkozni kell és az álmok valóra válnak,egyszer....Norbi,köszönjük!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése