2014. április 4., péntek

Védőoltásos

Igen-igen...kakaós csiga..megégettem,már 2x ekkora a hólyag...Sweet-konyha:)

Néha jó lenne csak szerepet játszani és a végén ledobni a jelmezt...ennyi volt..
Kb mint itt

vagy itt..
                                                             vagy itt...

                                        Ez a diabetes örökös...

Nem lehet arrébbdobni,nem lehet levenni a jelmezt.....ÖRÖKÖS....A védőoltásokról keresem a cikkeket,hiszem,vallom...köze van M betegségéhez.
Miért volt M-nal egykorú gyerekekkel tele a kórház 1-es típusú cukorbetegeknek nyilvánítva????
Érdekel a téma!!!!
És minden okkal történik.!
Vigyázzunk egymásra és figyeljünk mit eszünk,mit miért akcióznak le és a politika is legyen szem előtt,céljuk van velünk..de inkább ellenünk!

Egy ember ma azt mondta nekem miután beszéltem neki erről:"bogarat ültettél a fülembe,felzaklattál"ez volt a célom vele.Egyre  több emberhez kellene eljusson ez a gondolat,de ha csak a "bogár"már jó....
Beszélni kell erről,és vigyázni a Pici gyerekekre/gyerekeinkre!

Iszonyatosan rosszul éltem meg a legutolsó védőoltást M-nál....mert testemmel nem védekezhettem,de lélekben igen...büntetnek ha nem adatom be....
Ha belegondolok...P is iszonyatosan érzékeny,mindenre...azaz az ellenállóképessége már fojtva....valahol..valakik...tudatosan?

Nézzünk szét mennyi beteg vagy éppen betegnek nem titulált de hyperaktív gyerek szaladgál körülöttünk...és egyre több lesz..tudatosan.Vagy vélhetően tudatosan.

Nem szeretnék most gyereket szülni és elkezdeni egy új élet mögé látni....Talán pont ezért szültem korán,hogy már a felismerés-kor küszöbén ne legyen hátráltató gondolatom a gyerekvállalással kapcsolatban.

Minden ANYA-SZÜLŐ mérlegeljen és a legjobbat-érzése szerint legjobbat-akarja a gyerekének és semmiféle reklám vagy rábeszélés ne legyen hatással a döntéseire.Egyetlen KINCSÜNK a gyerekünk,vigyázzunk rájuk!

Ha pedig már diabeteses:szeressük nagyon "Inzulinillatos gyermekünket"!

(Igen a hangvétel erős,de így érzem!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése