2014. április 7., hétfő

Piknik múlt és jelen

Fényevő P val 26-án Temesvárra utazom,hideg élelemmel.Remélem sütni fog a nap és akkor alig dobozolással megúszom:)
Piknik helyünk hamarosan plédleterítésre alkalmas lesz és sokat tudunk majd menni...Ezek még a nem időbeosztós piknik képei,itt is szendvicset,nasit vittünk.Azaz 2014-ben is megoldjuk,csak időt is nézünk és a szendvicsek alakulnak át...

a mozgás akkor sem hiányzott!

a fény és a némi nasi életben tartotta:)

Azért kisimultabb voltam(2012)

 
2012.Nincs időhöz kötve az evés..


Azért a lényeg ugyanaz lesz



Itt is nasi(ejnye)


És ez a bizonyosság...néha volt nekem is szabadidőm....

A foci és a mozgás alap volt akkor is....

Hangyanéne fotója:)


Ütközetre készen...csak ma a ch-kal is vívunk...

Itt még csak P áll balettállásban,ma már néha én is lemegyek hídba:)
 
Hallom:délután M olvas...a blogot...:)
 
Ma kicsit ráérősebb délután volt...edzésmentes nap....Uzsit útközbenre vittem nekik a sulihoz,Norbi Túró Rudit...Sima ügy és gyors felszívódású,U2-re ideális!
 
Vacsi Kornspitz volt.
Pótvacsi nem volt,a 12-es cukor miatt.
 
P 2 napja pöttyös valami megint.Étkezést nézve evett joghurtot,amit tegnap is és ivott rostos gyümölcslevet.megbeszéltük holnap ezt elhagyjuk és meglátjuk.Viszkető bőr társul ezekhez...M hétvégén elsütötte a csirkemellnél,hogy :"lehet,hogy emberhús?!....és azóta vega azaz,sajt,vaj,kifli,jogi,és egyfajta diab lekvár ami jöhet P-nél.Ha még a rostos gyümilé se jöhet és mondjuk a joghurt(Danone)akkor mi lesz?
 
M  a Pennys Welness kenyérre esküszik.Könnyű vele számolni,1 hét után is ehető még.Jó pirítósnak,jó a melegszendvics sütőben,jó bundás kenyérnek,jó lekvárral és jó csak sima sajttal is.Vc emelő hatása nem mutatkozik és jó ch-val bír!Egy próbát megér!
 
Ma felhasználta a 200 ft-ját ami s.o.s pénze volt a diab táskában.A kelkáposztafőzeléket becserélte büfés melegszendvicsre ketchup nélkülire.(Hugica már jelezte nekem,hogy M büfézett)-de mivel a hipózást kiváltotta ch-ra így nem szóltam,hisz ez volt a megállapodás,oldja meg..ne hipózzon be.Pótoltam az újabb 200 ft-ot,mindig legyen nála 2 zsömlényi pénz!!!!
 
Szép estét mindenkinek!És jó vércukrot!!!
 
 
 




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése