2014. július 7., hétfő

Ha adsz,azt visszakapod!

Talán 5 percet most lehuppanok és megírom a mai napot.

Ez az idézet talán annak szól,amikor önzetlenül segíthetek,hát holnap megtehetem:egyrészt viszek léleksimogató fájdalomdíjakat a kórházi üres ládába,mindig megteszem ha arra járok,másrészt irányított véradásra megyek önként,mert valakinek pont az én ritka vércsoportom kell.Azt hiszem ennél felemelőbb érzés aligha érhet!!!Már úgy 2 éve adtam pontosan ilyenkor egy balasetben megsérült fiatalembernek.Jó segíteni!

És még nem számoltam ki a közel 30 kis és főétkezést,mert m gondolt egy nagyot és kórház után elmegy vidékre busszal a hugicához.Igenám,de ez 4 napos ellátottságot igényel nekem.Ami van itthon kipakoltam és nagyban tart a számolás..de éjfélre végzek-ezt megígérhetem magamnak.
Inzulinos cuccos,minden pót-pót tűk és ampullák,éjszakai 40% os cukoroldat minden eshetőségre...

Őrületességes.

Ja és én miért nem megyek most?mert a nyaralásra is össze kell raknom kb ennyi féle táplálékot,legalábbis papíron,hogy az ottani boltokban megvásárolható legyen.Ebédet telefonon kell rendeljek.MÁK-papírokat intéznem kell Cegléd felé.

Kaptam fotógépet kölcsön,de még nem jutottam el addig,hogy használjam.Na ez is már jelent valamit nálam.Köszönöm,köszönöm,köszönöm!!!!
M szeme:nem tágult az egyik pupilla,valószínű vizsgálat ismétlés lesz.A vérnyomásmérő egész nap mérte a vérnyomást és ma éjfélkor is méri.Én itthon már,m a kórteremben.Nagyon szuper szobatárssal és nagyon kedves Anyukával!!!Boldogság,hogy megismerhettük Őket,szerintem egy hosszú barátság kezdete lesz!!!!!

Mindenki rohanó pozicióban a kórházban,a Doktornő is alig tudott velünk szót váltani.Kicsit kapkodós volt minden és rengeteg diabos!!!!
Lényegében már nem tanulni mentünk,minden rutinszerűen megy,de mégis az ember elvárná,hogy picit megkérdezzék 1 év után:na mi van??

M hihetetlen vidám és kiegyensúlyozott volt,jól tűrte a bezártságot!
Most az egyedül utazás,buszról leesve szinte 15 perccel később nyom majd esti Inzulint,de nagyon készül egy Anya-mentes pár napra!
Lényegében ennyi.Na megyek vissza a konyhába még vagy másfél napot kiszámolok ch-ra nézve és alvás,hogy holnap is fitt lehessek!

Jó vércukrot Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése