2014. július 28., hétfő

Ui:Van ilyen...

 Tegnapi "palacsinta"-azért jó volt!Boszorkánykonyha blogról.A díszítés sem mindennapi,2 mp alatt kész,régebben tejbegrízhez használtam.











Mai vizesebb kép.Nyugati...vízesés...-még nem tudhattuk,hogy kint is víz ér...esett,nem kicsit az eső..



És ez is víz-es fotó...ami a vesztemet okozta ma...A nem tervezés-spontán programozás-átka.

Igen,az elázott mekis hamburgeres zacsikkal lavíroztam a Margit szigeten egyik fától a másikig...Én aki a mekit nem is pártolom.Ott áztam a hamburgerekkel a kezemben.Esett.Bringó hintózni szerettünk volna,de ahogy leszálltunk a szigeten a buszról..szakadt az eső....-mintha megrendelésre jött volna:)

Meki lett,nem csavarogtunk jobb ch-ért,már idő volt....ezen legalább feltüntetett ch van,a többi étteremben ez csak totózás lett volna.Megjegyzem a 15-ös cukor miatt indultunk útnak,hogy egy nagyon sétálunk.....
Adtunk a sétának és a diétának is!

Esett.

Ahogy megettük...derült ég lett.
A metróalagútból kiérve-hazafelé,napszemüveg kellett.Megrendelésre?????

Van levonható tanulsága a napnak.Tervezni kell,csak úgy enni nem jó,mert az meki lesz..odacspja a diétát.P táskája filctollal sk színezve..Mi történik az ilyen táskával az esőben?A kezére,ruhára másolódik minden ami a táskán volt filccel rajzolva.

Táskában a fél 5 ös és a 3 órás uzsi,így terveztük a napot...sétával,piknikkel.Hát..nem jött be.

Szerintem,hogy mindenkinek jó legyen:eltűnök a víz alá,búvárfelszereléssel,órákra-a kádamba.Vízes blokk folyt.köv..de ma már nem vagyok hajlandó semmire.
Tervezni kell!!!

Ui:van ilyen...:)


2 megjegyzés:

  1. Ezt neked ajánlom:
    “Próbáld ki: egy héten át ne ítélkezz senki és semmi felett! Amikor legközelebb találkozol valakivel, aki sokat beszél, költekezik, folyton panaszkodik vagy nem dolgozik, akkor mondd halkan magadnak: “Teret engedek neked arra, hogy úgy tapasztald meg az életet, ahogy te választod. Nem tartozik rám, hogy ítéletet hozzak feletted.” Így sokkal derűsebb lesz az életed.”

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a megjegyzésben leírtakat!!!!KÖSZÖNÖM!!!!.-megpróbálom!

    VálaszTörlés