2014. július 11., péntek

vidéki dícséret

Medvetalp ebéd?

Igen,holnap svéd húsgolyó lesz-ala IKEA-és szerintem valami szósz és némi krumpli.
M megérdemel ünneplést,kedden még magasabb cukrokkal volt a kórház után de szerda-csütörtök.péntekre 10 alatti értékekkel.Ma is volt pótvacsi.IKEÁS cukormentes zabkeksz.Hm,de Isteni!!!

Nagy dícséret Nagyinak,Dédinek,Bébinek-keresztszülő-amiért ellátták pár napig a sweet fiúcskát.Persze sokat mozgott,csavargások voltak és élmények.Persze M fotózott-holnap felteszem!

Már nagyon várja a 2 gyerek a nyaralást,sok terv van....nekem vagy 50 étel amit biztosítanom kell 5 napra.Ez úgy sokkoló,de ez van.Fényevő lányom?Majd meglátjuk mennyire süt a nap:)

Lantusból 10-ről 12 re emelt a Doktornő.Így sokkal jobb,mondja M.Kb délig eltart a hatása,simán érzi M.Valamit tud a Doktornő,ritkán beszélünk,de már rálátása van az értékekből mikor mit,hogyan..

P-val és A-tel tartjuk a kapcsolatot,szerintem élünk a meghívással és elmegyünk még a nyáron Vácra.Egy utazásnak nem rossz!!
Mivel nem maradhatunk le semmiről és a 2 tudósító majd leadja a Híradóban a történteket!
Pl 1 db matricácska és újabb családtag érkezik:BrokkOli Úr.
És hamarosan várható Kungfuka is,igaz?????Írok Kanadába...nagyon várjuk haza a világutazó műanyag figuránkat!

Még készülhet medvetalp ebéd Nálad/Önnél is!Ikeás húsgolyó,mi nem számolunk erre ch-t,nem zavar Inzulint.Némi gyümölcs a szósznak és krumpli kis kókuszzsíron megsütve,fűszerrel vagy nélküle is jó.Rízs körettel sem rossz!

Szép estét mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése