2014. augusztus 16., szombat

Napi időszámítás

Én is sokat mondom ezt....ma jó vércukorral kelt..minden alkalommal 6 30 kor valami elindul....innentől kezdődik az időszámítás..a napi..hogy milyen irányban változik a napunk,időben,minőségben és hangulatban.....Ma süt a nap és jó a vc..kell ennél több?Azt hiszem nem:)


Nagyszülős látogatás tervben több napra...Vidékre.A 2 gyerek és az Apukájuk útnak indulnak.Egyeztetve az étrend,b-verziók is.)
Mind 2 helyen van kórház ahová mennek:)
Programok várnak a 2 gyerekre,elvileg nem tv-nézős látogatás lesz.

Tegnap ráírtam emailben a Doktornőre,hogy picit nehézkesen boldogulunk a 10 és akörüli cukrokkal,így emelni kellett a R és az E dózist.

Remélhetőleg frontok sem zavarják meg a tervezett programokat és még egy utolsót nyaralhatnak,Nagyszülővel,Apával a gyerekek.

Elvileg nem gyakorlott diabetes-terápiás közegbe mennek,számolás,Inzulinadagolás nem ismert előttük..M profizmusa a kulcs,magára lesz bízva mikor mit..ilyenkor van a telefonos elérhetőségem-nekem állandó 24 órás készenlét van a telefonomon-előfizetéssel,véletlenül se legyen olyan,hogy nem érhet el!!!És a bevált karkötő,a fontos infókkal aranyat érhet!

Hétfőn kontroll,24 órás vizeletgyűjtés indul,éjjeli méréssel-ez 2 db-úgyhogy állunk elébe a csodaszép hosszú napnak,de egy jó HgbA1C-ért...MINDENT!!!

Szép napot mindenkinek jó vércukorral!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése