2014. szeptember 8., hétfő

A jó visszajut hozzád!

Kb mi is így működünk M-nal...
Valahogy pont így.

Cukor rendben....ebéd olyan volt-előre 1 hónapra leadott étlap a sulitól!!!!-amit nem evett meg,várható volt,így plusz 20 ch-t vitt itthonról.
A foci edzés kicsit intenzívnek bizonyult,1 hipó becsúszott,ellátta magát.

Nekem is máshogy alakult a napom,mint terveztem,de már a spontán dolgokkal úgy állok,mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne...közbejött a B-verzió.Jó így élni...B-verzió-és az is jóóóó volt!

P holnap úszásoktatáson vesz részt a sulival tesióra keretében.Hurrá.Akkor heti 2 balett,1 úszás és 1 másfél órás tisu edzés.Az itthoni gyűrűben lógás és trambulin számít?????Mert éppen álmában nem mozog csak.

Találtam egy 4 magvas kenyeret,azt megeszi P.Tudva tudom,hogy 9.3 ch/db.Ehhez tudok tartani kb mennyi ch-t eszik meg egy nap.Hát nem sokat!

M mostanában ch-kat pakol plusszban.Tegnap 23 óra felé hallottam neszt a konyhából.Éhes a drága.Reggel tökéletes a cukra!Szuper!Így nem szólok érte-pedig tudom a beevést!

.....

Ha mér.....nem bánom hogyan eszik be..úgyis kiderül..

Pici M...4300 gr-os születés,60 cm.Természetes úton!
Ha teheted:te is mellőzd!



Gyakran már így keresek a neten diab témakörben

de néha....a fáradtságtól nem látva böngészek...De:
és ez így van.

Jó vércukrot mindenkinek!!!

Ui.:M sulijából egy tanárnő kért segítséget tőlem egyik ismerősének a gyereke most lett diabeteses.Persze készségesen összeállítottam egy hasznos újságcsomagot,recepteket és a blogot.Itt ollózhat,már van mit!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése