2014. szeptember 16., kedd

Grammokba mért élet

Még reggel..palacsinta tészta bekeverve...M szerint:"desszert az kell..."-édességehetnéke most határtalan....kamasz.....

Diós-eritrites palacsinta=16.6 ch./db 
Palacsinta:tönkölyliszt,tojás,só,víz,sütéshez kókuszzsír,kerámia sütőben.

Láttam másnál jóval kedvezőbb ch-s palacsintát,meg kell nézzem,hisz szeretjük....kísérletezem majd tovább.

Amúgy rendben a cukrok,pennel,suli időben,kamaszosan nem diétázva nagyon,ebéd kihagyósan,krízis 200 ft-ost büfére áldozva melegszendvicsre,edzés mellett,tanulás mellett,egész naposan...szóval jók a cukik!Óriási...Heti 1 éjjelezés a vércukormérések miatt,de ez Sweetmamit érinti,M alszik-mintha mi se történt volna.....mézédesen,bele az éjjelbe-hajnalba.

P segít,azért lesi a gondolataimat-néha már erre-arra kapható a konyhában.A palacsinta neki is-P-csúszik,így nálunk az főnyeremény ch-varázslat.

M tízórais doboza mindig üresen kerül haza,P-é..hát...sokszor nem üres,hoz vissza ételt.Hogy lehet ez?P mosolyog:mivel M grammnyi kekszeket eszik és a kenyerei is ki vannak számolva.Néha vicces is,mikor egy 175 cm-es fiúnak 24 gramm kekszet mérek ki.

De az annyi,az annyi.

Néha ki lehet próbálni....Meglepő ám.

De többletbevitel nélkül a súly állandó marad,sőt ha valaki figyel is mit eszik,akkor fogyhat is.Kicsi tudatosság.

Sweethomeban mindig zajlik az élet...kb 22 órakor lesz nyugi,csendesedés...olvasgatás,blog-írás,agyalás a holnapon....

...még a hörcsög is imádkozik egy-egy jobb falatért:)-persze itt forgács csere van,de ezután megkóstolta a barackot...Ízlik neki is..a nektarin 100gr/11 ch-jával tökéletes csemege.M 90 grammot tízóraizik.Próbáld/próbálja ki..nem többet.Nincs egy egész barack.....Azért a cukorbetegséggel együtt lehet élni,de csak egy napon kísérletezd ki/kísérletezze ki,hogy grammra eszik/étkezik...máris kommentelni kell az együtt lehet élni vele-dologra.Mégpedig:de óriási körültekintéssel,figyelemmel,tudatosan és felelősen.

Akkor:grammra mért kekszet ki kér?(néha meg kell tapasztalni,hogy tudjuk mit él át az aki diabos)

Nagyon jó vércukrot kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése