2014. szeptember 5., péntek

Optimizmussal előre!!

Statisztikailag pár oldalmegjelenítés és 20000,de ma úgy éreztem reggel,mikor láttam egy bejegyzést a Sweetmami faces diabcsoportban,hogy nem-nem ez számít.Egy sor volt,hogy megpróbálnak erőt meríteni belőlem.

Ennyi.
Nem érdekel a statisztika az érdekel akihez mélyen eljut,megérint,segíthetek.
Ez vezérel,ez a cél!!!

Némileg van a magánéletemnek hullámvölgye-nem egyszerű,de nem temetkezem a bajaim mögé.
Tegnap is munkaidő-haza onnan vacsi készítés,indul a csapat ki merre M edzésre,P és én vásárolni,onnan mobil neten a fontosabb elintézése,mert folyamatos estének ígérkezett.Bevásárlás,bank,postai teeendők és ch vásárlása hétvégi exrtém partyra,hogy hasonló legyen M menüje a partizó gyerekekével.Sütit én készítek,márványszeletet rendelt M,ez lesz az ünnepi menüje a partyn.P val ilyenkor beszélgetek,hagyom,hogy ő válassza ki a diabos kekszeket M-nak,válasszon szörp ízt stb.Mert a diabos tesó gyerekkel is foglalkozni kell-a lélek gyógyul!!

Onnan haza,már a pénztárnál hányóra lehet,hány óra lehet és a pénztáros készségesen segít,19 óra.

Innen tudtam még van idő a hazaútra és még egy üzlet belefér az alagsorban.

Hazafelé úton P csacsog,láthatóan élvezi az együttlétet.

Kipakolás és indulás M-ért amalév pályára.A szénhidrátot ő rendelte.Néha rendelhet pótvacsit-ha megtehetem-Update fahéjas csiga..szerencsére 100g-val tökéletes edzés utáni szeretem ch-volt neki 21 ch.Edzés után kell a 20 ch,akkor éjjel nincs gond.(éjjel 6.2)

Este fiúcsapattal a buszon,M edzőtársai már csatlakoztak..így tudom a kísérésnek ezennel vége....Befogadták,építi a kapcsolatokat!!!Kedvelik.Majdnem azonos útvonalon járnak ők is,így a messzi edzésrejárás is megoldódni látszik.

Amikor magas,vagy alacsony az érték nem megy edzésre,sms megy mindig az edzőnek.Amikor újra megy M mindig megkérdezik tőle:meggyógyultál?(...)
És visszatérve a blog elejére:nekem ezt adta a sors...segíthetek..és én élvezem!

Ui:edzésről hazaérve van még bennem energia lerendezni,lezárni a napot.(házimunka akadt még)
Elérhető emberkék a neten-mert ugye valahol az én kapcsolataimat is ápolni kell.És bizony az esti rutin..mert a mese így sem marad el P-nál,hiába 8 éves,ez törvény,hogy úgy alszik el,hogy megvolt az esti lezárás.És nincs is gond.A hörcsög megetetve.A hal is megetetve.M még ténykedik este 23 óráig,hiszen megszokja a napi edzések utáni késői fekvést.

Ilyenkor már megvan a fejemben a másnapi menü,a másnapi tervek,nagyjábóli időbeosztással.A ch-k miatt fontos.ha menős nap akkor dobozolás.Ha otthoni nap,akkor tejtermékesebb nap.Így lesz egálban az egyensúly.Fanny ezt tőled és csak Neked!Az egyensúly!!!

És bizonysok humor,sok minden egyéb benne ebben az egy napban.És sokszor csak mosolygom másokon mikor mesélnek hogyan nem boldogulnak az életben,és mi az a teher ami a vállukat nyomja.
Nekem minden percem beosztva.És...mégis csak épülök és nem sanyargatom magam.(már)
Na igen volt idő,itt is hónapokig,tudom.De van út a felépülésre,öntréninggel és sok akarattal!Mindig tudom,hogy van jobb út és addig meg nem állok,míg el nem érem!Ezt adom át M-nak és P-nak is.

és az oviban is..labirintust ragasztok le a szőnyeg alá,ha lehetőség nyílik rá,felcsavarom a szőnyeget és..lám..egy útkereső,spontán.Ilyen vagyok:)


és ez is az én kreálmányom,egy spontánabb helyzetben jött az ötlet.
és ez is én vagyok,látok lehetőségeket mindenben.
És mázlista is vagyok Tesóm szerint mert amit akarok azt el is érem!Norbi kisorsolt!!!!!(tavalyi játékában)







Vigyázz!Minden másolódik!!!

Tedd ki a táblát!Gyorsan,és már másolódhat!!!

Szép napot mindenkinek jóóóó vércukorral.M-nak 6.2.Iggazán remek!!!!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése