2014. november 14., péntek

Diabetes Világnap

A Diabetes Világnapján....ezekkel a sorokkal tisztelem Azokat,akik lehetővé tették,hogy élhető életük lehessen a cukorbetegeknek!
Mert bizony ez a betegség megtanít az egészen apró dolgoknak örüljünk érzésre,és toleranciára és arra,hogy Éljünk,kihasználva minden lehetőséget.

A Világnapon,a Syma csarnok rendezvényén részt veszünk,de nem egyszerű menet ez.Sok magyarázat,sok gondolat,kimondott szó és kimondattlan szavak...előzik meg ezt a rendezvényt.Családtagok,résztvevő és kevésbé résztvevő Szereplőkkel.Néha vannak általam meghozott szabályok.És jó,hogy már tudok szabályokkal élni,és tudom lényegi változást a diabetes felbukkanása jelentette számomra.Mert bizony a szabálytudat,a tudatosság,fegyelmezettség ennél a betegségnél elengedhetetlen.

És jó érzés,hogy adhatok...ha a blogon keresztül,ha a magánéletben,ha csak úgy egy gesztust a járókelők valamelyikénél...és,hogy miért?Mert visszakapom!

Nem voltam én előtte se az a félelmetes embertipus,de most a diabetes megjelenése után hatványozódtak bennem a pozitív életérzések.

Találkozzunk a blogger-találkozón,és a Diabetes-sétán.Mi ott leszünk!!!

Jó vércukrot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése