2015. február 11., szerda

2.6...

2.6-....os érték(21 órakor).Edzés után.Éppen hazaesve a buszról...kettős látás tartósan és iszonyú kézremegés.Percekre az ájulástól.

Alig viselte már,izzadás és minden könyvben leírt tünet.A kettős látás nem akart múlni.Mivel ilyen nem volt még beszéltem a kórházi osztállyal.Ez a hipózásnál egyéni lehet.Valaki csak homályosan lát,de létezik ilyen és hosszan eltarthat.Ijesztő egyébként ez az egész.Még szilárd étellel ellátható,elsőként gyors felszívódású ch-t kapott és 10 perc alatt kb megmozdult valami mikor már érezte..talán van vércukra.

Húzós edzés volt és az emelt inzu soknak bizonyult a 18 órás szúrásnál.
Emailben a Lantus emelésre is 16 egység helyett 26 egység Lantust írt a Doktornő(emailben,mikor átküldtem a vc-napló értékeit).Nagyon kell vigyázni,pláne,hogy a Lantuson 1 Egységeket szoktunk korrigálni nem 10-et!!!!Egy elírás is végzetes lehet..persze nyilván 16 Egység akart lenni..de...leíródott a 26.Egy jó szülő meg résen van és gondolkozik!Mielőtt cselekszik.
Ez a betegség nem játék.Nagyon összehangolt,egymásra épülő dolgok összességéből áll a terápia.Gyerekeknél.És,hogy az idézet mennyire igaz:sorsok dölnek el a döntések pillanatában.Ott és akkor jól kell dönteni.

A csináltatott diabeteses karkötő a telefonszámokkal.M. táskája mélyén..nem hordja.A buszon-ha ez ott történik-hal meg,mert max.azt hiszik részeg...

Nehezen regenerálódott a 2.6-ból.

Persze a Huginak pont izomláza lett és Sport krémmel be kellett maszírozzam az érintett területet...
M túl sok figyelmet kap ekkor.....

Csak jó vércukrot kívánhatok Mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése