2015. március 26., csütörtök

Kamaszkor küszöbén

Mást se hallani..mint az amerikaiak így,az amerikaiak úgy.Egy iskolalátogatás éppen a havannai általános iskolában az amerikaiak részéről????Ők fizetős iskolából jöttek,ahol az iskola területén saját tó van,fás szakaszok és akkora a suli mint a fél Havanna.Bentlakásos életmóddal,fülig érő kamaszsággal.Nos ez M-ból azt váltotta ki,hogy alig bírok vele,de élménnyel van teli.Fordítókkal jöttek és remek hangulatot varázsoltak az egész iskolában.

Az erkélyről megpillantottam őket miközben teregettem.....Hát,aktív mozgást láttam.Ha a munkahelyemről jövök vagy megyek mindig látom M-t,P-át néha az udvaron.A cuki miatt ilyenkor nyugodt vagyok,ha látom mozog..Akkor a tól-ig vércukor ugye rendben lehet.(tudnánk is ha...mérne)
Amerikai lányokkal.(csak megköszöntem,hogy Viberen átküldte nekem-és mosolyogtam egyet)Igen,azt hiszem a vércukor mellett lesznek még aggódásaim:)

Sportorvosi:2 órás várakozás a Fradi-Birodalomban.Hát ezt eredményezte.Automatás vásárlás..Lényegi rész:az orvos egyetlen szót nem ejtett a diabetesről!Sőt semmit nem szólt,kérdezett.3000 ft bánta.Kérdezem én:pénzért fél lábbal is sportolhatsz mondjuk lehetsz futó????(megvan fél évre a leigazolás)-Szombaton reggel 9-kor belvárosi meccs!!!!

Ma Művészeti Fesztivál lesz a suliban,amire persze szerdán hívták fel a figyelmemet,hogy meg lehet nézni....P szerepel,így megyek,de átalakítva az egész tervezett programozásom és zsúfoltra sikeredett ez a hét naptárügyileg.

A héten történt:

előzmény..reggel nyomozott P ki ette meg a vaniliáskarikát amit anya tegnap este vett a boltban....P evett 3-at,anya 2-őt kapott,van még x db de hiányzik 10 db.M alszik..csak ébredjen fel!!!!!!!!!!
Felébred,számonkéri P,ki ehette meg????
Mosoly M részéről álmosan..."9 vaniliáskarika ja és ettem egy Dörmit,hipóóóóztam!"
Ez 87 ch!!!!!!!!!Adta össze P.

M mosolyog.
Na most mérsz egyet,parancsoltam rá.Minden további nélkül a reggeli mérést végzi::5.4.

Szóval a 3.1 hipóellátása este 21 óra után 87 ch.Amiről tudunk!

Másik megjegyzése:"3.1..hipóztam..majdnem meghaltam...ennem kellett!-ezt úgy előadva,hogy félig mosolyog.3.1-nél még nincs majdnem halál!!!!!!!!!

"kerekítek egészre"-ezt a ch-kra érti.Ha 33 ch valami az nála 40 ch-Ha 50 ch a vacsi és többet szeretne és ő mér:"jaj ez már nem sok"alapon odateszi még a gondolt ch-t és megeszi a 60 ch-t,hisze ez"jaj ez nem sok"-szerinte.

Mérés:M. mértél a suliban?Mennyi volt?-kérdezem.
"ö,3.3.."-mondja.
picit később:"ja nem mértem ám,csak kitaláltam!...."

Na?

Kamaszkor küszöbén.
..és én tegnap is kiszámoltam grammra neki a tízórait,uzsit,amit ma visz a suliba.Grammra,pontosan!

Jó vércukrot mindenkinek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése