2015. május 18., hétfő

Nyári tervek

Amikor nagy szemekkel hallghatnak,hogy"az idén a kultúra jegyében tervezzük a nyarat...."-vár látogatások,múzeumok,érdekességek..térképismeret,könyvek,agytágítás.Valami ilyesmi.Hiper-szuper nyár lesz!Na persze diabetes köré is ágyazva a dolgokat.Bizony,hiába a nagy pedagógus szabadságolások.Sweetmami érdekes módon nem áll le,az energiát saját gyerekeire csoportosítja...és élményszerű lesz a nyár!
Jaj ne kérdezd meg"na persze és egy fizetésből és mégis hogyan??"Már most tervezem a nyarat,a pénz igazán a másodlagos.Amikor kiírtam melyik hónapban melyik múzeum ingyenes és M igazolványát kihasználva az utazás is 90% os 2 főnek és az 50%-P-nak.
És mindhárman könyvtári tagok vagyunk!
Piknikhez elég egy pléd-van piknikplédünk:)-és oda elég egy térkép és máris mehet a térképismeret bak-,illetve ráktérítő,fokok szerint...

Mikor tényleg látom,hogy csodabogárnak néznek..Mikor tényleg nem hisz nekem a szülő mit bele nem lehet tenni a gyerekedbe!!!!Széles mosollyal:amennyit te bele akarsz tenni,annyit teszel bele!

Nyaralás még lóg a levegőbe,bár emailezem,de a másik fél kevésbé tartja az ígéretét...Elvileg Júliusban-szép Július hónapban-Nyaralás a Balaton partján!

Még este telefonon megkeresett az edző,hogy M-t szeretné edzőtáborotztatni.Mondtam neki,hogy ő 8x eszik egy nap.Pici hatásszünet-ezt ő nem is tudta ilyen formában:)De megkérdezi a vezetőséget mit tud tenni az ügyben.(egyelőre nem tudja ellátni magát önellátásban még egy hétig,pláne,ha edzés is keményen van napi 2x-ezt beszélgettük már)Viszont nagyon jó,mert moccanaás van,rámozdulás,tenniakarás.Mire nagyobbaknál kosarazik már nem lehet kérdés egy diabos menü talán az edzőtáborban x ch-ra nézve.

P edzőtábora már napokon belül esedékes lesz.Ő már volt.Nála még az volt a kérdés mennyire megy anya nélkül.Hát megy.Ügyes!Saját pénzéből finanszírozza és nagyon akar menni!A tánc az ÉLETE!Nos az étkezés gond lesz itt is,de a felügyelő Szülők már tudják P fényevő és nagyon korrekt módon ügyesen jóllakatják a gyerekemet!(a fagyi lecsúszik ha nincs ott Anya)....

Csak elkövettem egy bakit.A magaslati levegő nem tett jót a fülemnek az orvos szerint."Nem volt jó ötlet a János-hegyi séta"-idéztem a doktort.Újabb gyógyszert kaptam a fülzúgásra....és egyelőre várnom kell.

M-P láthatóan fáradtak.
Ez a suli év nem volt egyszerű.
De tízórais dobozuk kész..és ma újra suli...
Még egy picit és indul a várvavárt nyár....
Már indult a tervezés,és a diab téren is a rokonoknál,mert bizony mi már tudjuk 1 hét máshol tartózkodás azért összehangoláast igényel és diabos tudatosságot!
A közeli rokonoknál kisbaba is érkezik hamarosan!!!A nyáron babalátogatás lesz!Alig várjuk már!!!!!!

Mindenki figyeljen saját vércukrára!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése