2015. július 8., szerda

Inzulin adagolás

A Gyerekek ezt minden évben megteszik:)

Az Inzulinon változtatni kellett.Nem felülbírálat de nézzük csak:Ez volt az alap:
15-8-13-18(kórházban kaptuk ezt a 2 perces Doktornői beszélgetésben)   a Doktornő ezt írta emailben:17-9-19-20.Mindegyiken változtatott,és nem keveset.Eddig úgy volt,hogy egyszerre ne változtassunk az Inzukon,főleg a Lantust együtt a Humulinnal ne változtassuk.

Olyan,mintha nem is M-értékeit kaptuk volna meg.
Csináltunk egy alternatív értéksort,ami jó lehet:15-10-15-18.Lantus maradt,és a déli és vacsii szúrást emelte meg M.
Na ilyenkor nem tudom ám az orvos mire gondol egy ilyen emaillel.A következmények a mieink,főleg éjjel.Úgy,hogy életmentő 40%-os cukoroldatot nem is ír fel!!!!Erre még kitérek és valamelyik fórumon rákérdezek.Egyszerűen elképzelhetetlen,hogy nincs itthon azonnal beadható cukoroldat eszméletvesztéses hipoglikémiára!!!

Egy kis csavarral,pici Inzu változtatással újra bőröndben a cuccok.A nagy meleg is okozhatta a magasabb cukrokat!!!Most enyhült.Jobban van M.Mindig mondja is:"Londonban fogok élni!"-az éghajlat kedvezőbb,hűvösebb,esősebb.

Van izgalom a meglepi-nyaralás miatt.Gondolom majd küldenek selfie-ket és tudok pár gondolatot írni mi van a gyerekekkel.:)Gondolom selfieznek nekem:)))))Mindkettőnek wifi elérhetősége van.Csak bízom benne,hogy selfieznek nekem:)))

(Én a cukik miatt jobban izgulok majd mint a program miatt,bár az is izginek ígérkezik)

Jó vércukrot mindenkinek!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése