2015. július 2., csütörtök

Rebekáért szorítok!!!!!!

Nem fogom fel!!!És nem tudok elmenni a téma mellett!!!!
Hogy tűnhet el egy gyerek egy kórházból?????????????????????????????????
Csak mert Anya vagyok és a fiam is pont ebben az időpontban volt kórházban...csak éppen nem a Heim Pál Kórházban,mert ugye elég hamar váltottunk kórházat!Nagyon nem,nem és nem jött be az a kórház,az a részleg!!!!!!!!A mostani kórházban karszalagot kérhet a szülő,ha tudom a gyerekről,hogy esélye van a szökésnek vagy nem megyek el az ágya mellől,vagy igen:tegyék rá a karszalagot!!!!!!
A Tűzoltó Klinikán csak szülői felügyelettel jöhetett velem ki M a kórházból a közeli utcákba sétálni.Volt fiú,aki szintén szeretett volna,de nem volt ott a Szülő,nem mehetett!Csak az osztály területén volt engedélyezett neki!
Igaz egy 12 éves lány bármire képes....és néha nagyon nehéz a diabosokkal,néha van agressziv magatartás,vagy feladom-érzés.
De még mindig nem értem hogy tűnhet el egy gyerek egy kórházból!!!!!!!
Amúgy ott a Heim Pálban a lift egyenes út a külvilághoz..Büfé-s néni az aki esetleg utoljára lát és szabad a pálya....
Volt,hogy M-ra órákig rá sem néztek akkor..Friss diabos volt!11 napot töltött kórházban,bár 70%-ban én mindig mellette voltam!
Tapasztaltunk olyat aki 1 éjszakás kijózanító éjszakán volt bent fiú a toxikológián miközben mi friss diabosként nyomtuk mellette az ágyat..szóval ott volt minden szag és leszíjazás és józanodás pillanataira ébredés....és ez a fiú a barátok által összadobott holmikból ment haza reggel,taxit hívtak és papucs nélkül ment haza mezítláb!!!És ezt engedték!!!!!!!!!!Persze legyint az ember....nem szól,nem jegyez meg,de egyszerűen elgondolkoztató.Egy toxikológia nem alakalmas diabos betegek ellátására!!!!!!!Mentálisan,és egyébként se!!!!!!!!Nem elmarasztalás,hisz kórházat váltottunk,de.......mégis.Rebeka!Szorítok neked,hogy biztos nagyon rosszul vagy valahol,de kívánom,hogy hamar rádtaláljanak és minden rendeződjön!!!!!!!!

Inzulinos diabos Rebeka és májbeteg is......Szorítok nagyon,hogy előkerülj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                                                                 ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése