2015. július 5., vasárnap

Red Bull nap-holnapi vörös riasztás.

Red Bull Air Race-Apával töltötték a délutánt a gyerekek.




Az Inzulin mellé jégakku került 2 zacskóban.Nagyon hamar felmelegszik az Inzulin.Hazaérve M mondta is,hogy jó ötlet volt.(...).Értékek magasak,csak vacsi volt,de így már itthon.Tartalmas,jó délután volt-meséltek...

P a naptejtől valószínű pöttyös lett és viszket a bőre.(Nem is ő lenne,ha nem lenne valami)Tervezünk ismételten bőrgyógyászatot.
Havanna lakóparkos erkély-projekt marad a forró napokra.
Este a naplemente után szoktunk sétálni egyet.Az Inzulin hűtése is jó kis feladat ha vinnünk kell magunkkal...és P bőre nem bírja a naptejet(se).Áldásom,hogy nem július 6-ától jött össze a nyaralásunk vörös riasztásban!!!!
Marad:Sweethome:)

Ebédünk az Interfoodtól jön már.Jó,akinek jó!(Tervezés!!!)
Jó vércukrot!M-nak ingadozik,minden igyekezete ellenére.Én ezt most az időjárásra(is)fogom!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Sweetmami!

    Az éjjeli szuszogásos bejegyzéshez írtam már. :)
    Az inzulin hűtése nekem is problémát okozott, főleg hogy anno a kórházban ezt senki nem mondta. Szóval volt olyan patronom is ami "megbuggyant". Ami nekem megoldás (jégakku helyett) az az Ardes Silverice gyógyszerhűtő (vagy kozmetikumhűtő) kis hordozható tartója (olyan mint egy vastagabb tolltartó). Elismerem nem olcsó (4.000 Ft körül van), viszont M-nek esetleg megoldást jelenthetne (ráadásul roppant fiús is, mert sötétkék-ezüst színű). Ebben a tartóban van egy kis zselés hűtőtasak, amit ha éjszakára a hűtőszekrényben tartunk akkor utána órákig tudja hűteni a gyógyszert. Egy ismerősöm lánya is beszerezte, volt vele osztálykiránduláson, az inzulinnak nem lett semmi baja.
    Ha esetleg érdekel akkor a link: http://ardesshop.hu/ARDES-TK62-Hutotaska (nem reklámként, semmilyen érdekeltségem nem fűződik hozzájuk)

    Jó nyarat! :)

    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a figyelmességet!!!!!!Mindenképpen rendelni fogok!A linket is nagyon köszi!Én is kívánok minden-minden csodajót!!!!!!!!!!!!Üdvözlettel:Sweetmami

      Törlés