2015. október 12., hétfő

Hooligans-Menj tovább

...
A zenei aláfestés sem véletlen a videoklippel:)Kedveltem ezt a filmet!!!!Azt tudom,hogy van egyel több olvasóm:)...
Akkor most jöjjön a már nem sejtelmes rész:M Haemoglobinja 7.0%!!!!!A Doktornő szuper jelzéssel látta el!!!
Fontos,hogy 7.00% alatt tartsuk ezt a HbA1c-t!Én fanatista módon teszem,szövődménymentes legyen!!!Ezért nincs cukor,ezért nincs fehér liszt és ezért van sokminden más:)))))A HbA1c egy tükör.Jelzés,hogy jól vagy kevésbé jól csinálod!
Ma is könyvtáraztam.Egyrészt magam kikapcsolódása miatt és úgyis tüdőszűrésre kellett mennem,hát útbaesett és megint hazahoztam infókat.És persze magam kikapcsolódása sem marad el a magazinokkal:))))Néha csak annyi energiám marad estére,hogy a képes magazint átlapozom és megnézem milyen színes:)

C-vitamint,D-vitamint szed M.Kell neki-általam-különféle teákat fogyasztania.Zöld,borsmenta,csipkebogyó,gránátalama...Jön az influenzás időszak!A megelőzés a fontos!

P multivitamint szed,barátságos szopogatós verzióban,csak ezt hajlandó-így ez az alternatíva maradt-a még mindig nem gyümölcs-és zöldségfogyasztása miatt.Bizony a piramis-elv egyelőre nem jött be.Hamarosan kontroll pedig.....a Mentálhigienes Centrumban.

(Vanilia aroma terjeng nálunk.Egyrészt megköti a szabad gyököket.Másrészt antioxidáns.Harmadrészt a szomszéd cigarettafüstjét is jól korrigálja.Aztán az édesség utáni vágy csökkentésében is jó.Alvászavarok is enyhíthetők vele.Mint egy boszorkány..tudom.De mégis még nem lépte át M a 7.00% os HbA1c-t.MINDENRE figyelek!)


Lépjünk tovább:újabb bejelentkezésemben mégtöbb infóval szolgálok.Mert hátha
..
történik majd valami Sweethomeban:)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Sweetmami! :)

    Írtam már neked a saját kihívásaimmal és az inzus hűtőtáskával kapcsolatban is. :) Gratulálok M-nek az eredményhez és persze Neked is, akinek a legtöbb munkája van ebben. Szerencsés a fiad egy ilyen anyukával.
    Mikor kórházban voltam bekerült hozzánk egy 19 éves lány, a sürgősségiről hozták át, oda úgy került hogy bekómált. Egy év alatt fogyott 62!!! kilót úgy, hogy napi négyszer evett (106-ról indult amúgy). Azt hittük anorexiás, mert csont és bőr volt. Az anyukája arra nem vette a fáradságot, hogy lemosdassa egy szivaccsal, pedig a centrálvéna szúrás miatt csupa vér volt a mellkasa. Két napig tiszta pizsamát se kapott otthonról. Az anyuka/nagymama szobatársak csak úgy forrtak a dühtől. Az anyukája azt mondta azért nem vitte orvoshoz, mert nincs állása a gyereknek és akkor biztos nincs TB-je se, az úgy meg tuti drága (utána se nézett....). Mindeközben pedig pakolta ki a gyümölcslevet a lánya éjjeliszekrényére.

    Ezt csak azért említem, mert ezzel ellentétben olvasni arról hogy Te viszont mi mindent megteszel, akár erődön felül is egyszerűen példátlan. Remélem a gyerekeid is tudják, hogy milyen jó hogy vagy nekik és nem veszik magától értetődőnek a megfeszített munkálkodásod. Én se veszem annak a családom és a párom segítségét, hanem hálás vagyok amiért ilyen jó emberek vannak körülöttem.

    Nekem még nemrég volt csak az első háromhónapos kontroll (az egyhónaposon még nem néztek HbA1C-t) és itt is eldicsekszem: 6,5 lett!!! :)))))

    Nagyon jól csinálod amit csinálsz! Sok-sok erőt küldök neked és a gyerekeidnek is! :)

    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Niki!
      M valamit babrált a számítógépen-így elindult újra!!!:)-és így már nem kell mobilról írogatnom,ami szintén jelzi a B-verziókat és,hogy nem kell feladni dolgokat!
      Gratulálok a jó eredményhez!!!!!Nagyon-nagyon jó ez így!!!!!
      Köszönöm a kedves szavakat!Nekem ez a dopping,ha segíthetek!!!
      Teszem ezt továbbra is!!!
      Van,hogy nagyon elfáradok,van hullámvölgy...de mindig van cél!!!!Ez visz előre!És azért engem is körbevesznek jó emberek,akik energiával töltenek fel...és édesítik a napjaimat!Hát itt köszönöm Nekik!!!
      Remélem ebből a sok-sok önzetlen segítségből átörökítek a gyerekeimbe is..és ezt a vonalat követik majd tovább!Mert a jó példa..másolódik!!!!
      Üdvözlettel:Sweetmami

      Törlés