2015. november 4., szerda

Iskolaválasztás

.......Időhiány,picit zsúfolt hétköznapok,felgyorsult élet ami most jellemző ránk.Este pici kupaktanács a másnapról(ki,hová,merre)és futás tovább.
Megint plusz ch a dobozban,foci kerületi M-nak.Konkrétan iskola előkészítőre sem tud menni a kerületi sport rendezvény miatt.
Több iskolába elmegy/elmegyünk megnézni...iskolaválasztás előtt áll M.
Van már 2 iskola is ami tetszik.
Próbálok vele beszélni a nap végén a cukorról is..olyat válasszon amit bírni is fog....Majdnem sírok mikor mindenhol olvasom a programokat.Sítábor külföldön,itt program-ott program.Az angolosok cserediákprogramja.....Istenem-hogy vészeljük ezt túl?????
Rendben is lesz ha egy erős Gimnáziumban tanulhat....de...
És elsőre mi érdekli?A tornaterem a sportolási lehetőség.
Így felkeresek még egy iskolát,ami kimondottan a sportra épít....egyénileg.
Már sírtam is,hogy M aligha tud külföldi attrakciót ilyen diabos háttérrel...A napokban segítséget kértem emailen a Doktornőtől,hogy ugráltak a cukrok és...ismételten baki történt.Actrapidot csökkentse,Lantust növelje.Hogy mi a bibi ebben?-Hogy Actrapidot soha nem szúrt még!!!!!Tehát megkérdezem M nak akarta írni?????Vagy egyszerűen elírás(email).Ha ilyeneket figyelembe veszek hogy legyek bizalommal Iránta pl egy sítábor kapcsán,hogy minden tutin menjen egy külföldi síparadicsomban?????
Maradt a megérzés és magunk állítottuk be a dózist!Nagyjából jó is lett.
De azért,hogy az orvos nem kattint oda a gyerek kartonjához,hogy Humulin R-t szúr és Lantust....Inzulinos gyereknél azt hiszem nem mindegy,hisz egészen más Inzulintipusok ezek....

Nem mindig tudom tervezni a napokat és ettől picit bizonytalan leszek,sok estém már megint álombazuhanás és reggeli azonnalébresztő.De még koordinálható.

P-át nem is említve a zöldség-gyümölcs piramissal.(határozottan megvonok és így letuszkol egy-egy cikk almát)-amúgy nem lenne semmi eredmény.Hogy mi a megvonás?Amit legjobban szeret:én!:)

Malév csapattal is meccsezés volt a hétvégén-3 negyedet végigjátszott M.Büszke vagyok rá!!!!!!!

És megint rohannom kell gyerekek ébresztése és indulás dolgozni.
És még mennyi mindent nem említettem:)))))))))))-de majd legközelebb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése