2016. május 24., kedd

Az élet dilemmája,azaz dilemmái

Nózi a hörcsögünk állatkórházba járt.A lába 5x-ére dagadt,egyelőre vánszorog,bukdácsol,már alig megy..Csak az Egzotikus Állatok Klinikáján tudnák megnézni,mert olyan pici...Tanácsokat kaptunk és várni 2 napot...Ez az első dilemma ma.


A jó idő cudar cukikat produkál..3.3 tól a 19-esig..Brrrrrrrr
Nos ez dilemma,mit hogyan...
M-nal mentünk az állatkórházba szakadó esőben.Mindkettőnknél az ernyő,Hörcsög..igenám de a 2 kulcs bent....az Inzu bent-miért is ne???-és P táncon,nála talán van kulcs,mert az ajtót becsaptuk..kívülről nincs rajta kilincs:(
Ez volt a dilemma ma,mert Inzu kellett volna a vacsihoz és ugye a lakatos is.Elmentünk P táncára...nála volt kulcs szerencsére.

Dilemma,a csüt-pénteken zajló M kirándulásra-ottalvós-vigyen-e pótinzut?????
Hűtőbe kéne tenni a pót ampullákat,de vajon beteszi-e,vajon otthagyja-e????Vigyen-e ha most cserél ampullát,nos fogalmam sincs,bár pót elemet tettem neki a mérőhöz:)

Dilemma még a családban zajló betegségek eredményei,minden-minden képlékeny,megőrít.
P is kirándul.2 nap.Az ő étkeit ő állította össze.nem nem voltam szívtelen:nasit is vettem,osztogatósat is!Cukros!!!

Könyvtárban is voltam,vettem ki könyvet,dilemma:legyen-e süti a ballagáson,vagy utána vagy ne legyen?Dilemma a javából...

És még fogalmam sincs hányan jönnek el a meghívottak közül,bár ma volt már visszajalzés.Az étteremnek vissza kéne jelezni a fő tekintetében.

Aki tud tanácsot a pótinzulinnal kapcsolatban:szívesen veszem!Köszönöm!

Jóóó vércukrot mindenkinek!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése