2016. szeptember 23., péntek

Média-kertmozi

Média-mozi vetítésen voltam M-nal.Esti program,házfalra vetítés a média szakos tanulók anyagaiból.Hát,rajtam kívül még egy szülő volt:)A Szülőknek is hírdetett program volt.De úgy ugrottam a másik Szülő(anyuka)nyakába,hogy nem csak én fogom végigfagyoskodni az estét a kertmoziban...Legközelebb nem kell elmennem,a stréber szülők már nem léteznek,csak 2:))))De..kivételek mindig kellenek.Jól éreztük magunkat!
Itt egyre több esti,sőt több napos médiás napok is lesznek.Cukor szempontjából vizsgázik a szervezet,azért minden egyszerűbb lenne diabetes nélkül.De Humaloggal az élet varázspálcás"ajándék"!!!

Gáz ügyben:elmentem az Orczi-tér üzletébe,ami persze 22 perccel odaérkezésem előtt bezárt.Nem kaphattam a gázhoz gombokat.De ma hívtak telefonon és.....már megvan a hiányzó gomb a gázra:)Hétfőn hívom az inges jegyzőkönyvezőt,gyorsan-gyorsan szerződjönk és adjon végre gázt!
(agyrém ami itt megy ezzel)Mindenesetre kapok egy kölcsön rezsót-addig.....

P uszoda-vizet nyelt(sokat).Hívtak a suliból-menjek érte.Éppen állatkerteztem az ovival így megoldást kerestem.mama vigyázott a klórvizet -nyelt P-ra.Délutánra rendeződött a dolog.Megkértem,hogy narancslevet igyon legközelebb.És könyörgöm neki,hogy legalább uszi-napokon ne egyen gabonapelyhet reggelire!!!!Azokon a napokon kenyeret fog enni-ígérte.


Vannak kiugró magas cukrok-még nem tudom beevés,vagy időjárás zavar be??Lehet nem lesz annyira ragyogó HbA1c novemberben.:(
Vannak éjjeli mérések edzésnapokon,azért nagyon húzós edzések lehetnek,a pólóból csavarni lehet az izzadtságot amit hazahoz napi szinten.A nap játékosa is volt a héten,elszánt és akarja csinálni.Kosárlabda az élete.

A jó vércukor reményében M moziba megy a barátjával-valamit enni fog.Vasárnap pizzát rendelek így.P-val meg megoldom a lightos ebédet kettőnknek.De az is biztos így nem éppen példaértékűen étkezünk majd a hétvégén.
Sportágválasztóra megyünk.Persze..menős hétvége.Ezért.

Holnap vásárlás is..megengedhetetlen hogy ne legyen itthon többféle ez-az,a diabosság követel...
Most pihenni kezdek:)Péntekre le-me-rül-tem....




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése