2016. szeptember 15., csütörtök

Rohanás-hétköznapok


Rohanás van,ez a lépcsősor jól szimbolizálja,gyorsan fel,aztán le....nincs is más út,csak a csigavonal,ahogy azt előírták nekünk(élet).
Az iskolával megkezdődtek a rohanós mindennapok.
Van hajtás....Van otthonmaradt a pendrive.."Anya töltsd rá a gépemre a házimat,linkeld be légyszi"-és ott prezentálhatja a leckét,mert készen van,de...a rohanásban lemarad ez-az,jelen esetben maga az eszköz amin a házi volt.
Egy reggeli ébresztő agyrém itt nálunk.Még jó,hogy nem a régi Inzulin van és most az idő nem számít a szúrás tekintetében:)
A tízórais dobozok reggel 6-kor készülnek frissen,így azt én prezentálom minden reggel a 2 gyereknek-ezzel ne legyen gondjuk(nincs is).

P mesélte,hogy többen rosszullettek az úszáson.Hááát,hajtják őket az biztos.De az is biztos,hogy ezek a gyerekek nem reggeliznek úszás előtt-és vélhetően már csak vegetálnak az első 2 órában,ami az úszás.P nálunk reggelivel indul,úszásra gyors és lassú ch-t is visz-véletlenül se legyen ez a bizonyos rosszullét..és nincs is gond.Egyébként nagyon jónak tartom,hogy úszank a gyerekek az iskolában.

M-nal még csak úgy találkoztam ma a reggeli ébresztőn kívül,hogy a buszmegállóban várta a buszát,edzésre ment.Este 22-kor jön.Fogalmam sincs milyen cukrai vannak/voltak.De gondolom ha edzésre tud menni,akkor nagyjából jó lehet.

Nekem is voltak a napokban rosszulléteim.M-nal mérettem is cukrot ilyenkor.5.0-értékkel.Ez tökéletes.Valószínű megint "csak"a kimerültség és némi stressz okozhatta.

Az is biztos,hogy rengeteg halálesetről kaptam hírt a napokban és betegségekről a szűkebb környezetemben....Picit elgondolkozik az ember:vagyis én nem kicsit gondolkozom ezeken.A JELEN-ben élni állapotot fogadom el,és igazán a jövővel nem foglalkozom.

De azt még mindig nem értem miért M-t X-elte ki az ÉLET erre a posztra.(?)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése