2017. január 1., vasárnap

Szilveszter 2016.

 A világhálón(is) ment a kérdéssor.Nővérem Ausztriában dolgozik és online egész jól feldobtuk az ő kis napját ott munkaidőben:))))Volt még jelentkező egy Dél -Magyarországi városból,de ő már késve jelentkezett,de majd személyesen bepótoljuk a lemaradást.Egyébként ez online is tud működni!:)
















Csiszoltuk az agyunkat könnyebb-nehezebb kérdésekkel.(volt nevetés persze)-és közben az Észbontókat néztük a tv-ben-hát az a nem semmi butaság ami ott elhangzott.....

Sok régi játékot leporoltunk.Nem volt elmenetel,otthon volt a játék.Én szinte a betegségem utolsó napjait töltöm,végig beteg voltam a szabadságom alatt-hála az ovis baciknak.
Mind az összes üzi előkerült a pogikból.Másnak is javaslom ezt a módszert,igazán jó móka volt!!!
A Darts ismétlése is izgalommal töltött el,mert persze akkor is amikor élőben ment lemaradtam részekről.Így most pótlásra került.


A poharakat már hagyomány szerint cukrosra készítjük.Azaz P-nak krisztálycukorral van-amit P Nagyitól kért-és M-nak,nekem Eritritollal készült a "cukor"-dísz.

Lightos nem beevős szilveszter volt.A cukor így is magasan:(

Elvégre az alapokat így tanulja meg a gyerek,otthon.A buli részt meg ők teszik majd hozzá,ami nagyon hamarosan be fog következni...De így van ez jól.

Ma lencsét főzök,az ő jó kis ch-jával és finom sonkát főzök hozzá.
És igyekszem majd lecsalni a gyerekeket sétálni,mert a jó vércukor csakis a kimozdulás után áll majd be!!!
Mindenkinek boldog új évet kívánok!!!!
Sweetmami

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése