2017. február 5., vasárnap

22 óráig szolgálat

Tavaly Velencében voltunk.A Nővérem és én.



 Nosztalgikus.Mindeközben itthon:







....zajlik az Élet.M 1 óra körül itthon volt már a meccsről-autóval elhozták a csapattagok:)A cukor aránylag jó volt,de....hipo lett délutánra.Pici gabonapehely lecsúszott így...amit P sérelmezett"hogygondolodhogyazéngabonapelyhembőleszel"...No nem is volt jó az éjjeli cuki az intenzív meccs miatt,éjfélkor mértem.Hipó.Etettem,itattam.Hajnali 3-kor jó volt már,normális cuki,így reggelig szunya volt.De ébredni is kellett mert ma is meccs,hamar kell ebéd...Így megy ez Sweethomeban körforgásszerűen.És elfogy a tej.....indulás le a boltba....
Elvileg azt szoktam mondani ,hogy 22 óráig szolgálatban vagyok.Ugye akkor van Lantus szúrás.Igenám de 22 óra után jön a második műszak.Ezt nem szoktam kihírdetni,mert EZ VAN:)
Picit kómásan ébredtem az aligalvás miatt.De reggel szörpöt készítettem és lám:


Fotózás szempontjából igencsak elkaptam a jó fényeket:)

Erősen koncentrálok minden olyan dologra ami előttem/előttünk áll és akkor tudom a héten is minden-minden kedvezően alakul!

M ma is meccsezik.
Szerintem Sweetmami ma is második műszakozik...:)
Hétfőn meg 7-től jelenés a munkahelyemen kipihenten,üdén..és onnan egyenesen jogászhoz jelenés...hogy rendeződjenek a girbe-gurbaságok Sweethome körül.

(Még mindig nem vagyok jól,a 2 kamasz gyerekem sem nőtte ki a kamaszkort,sőt!Sírás helyett inkább a tettek vezérelnek és amikor tudok tornázom,elfoglalom magam.Már nagyon szeretnék újra boldog lenni!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése