2017. február 7., kedd

Mert nekem olyan jó

:)Sütöttem,azaz golyót gyúrtam.M-nak külön,P-nak külön.A papíros Eritritollal,a nem papíros cukorral.Mert nekem olyan jó:)



A főzés is:)A fogpiszkálós krumpli főzés előtt,hogy egy vízben tudjam megfőzni a krumplit a nem ch számolt krumplival.mert nekem olyan jó:)










A rakott krumpli is egy tálban készül,sütöm meg.De a diabos-már amennyire egy rakott krumli diabos tud lenni a maga krumplijával és a ch-jával...De az alufólia választja el a számolt és a nem ch-számot adagokat.Így főzök én.Mert jó nekem.Mindig amerre áll az alufólia íve az az adag M-é...Ez már megállapodás nálunk.
Ma miattuk csináltam végig a napot.Volt tárgyalás,minden 2.héten apáznak a gyerekek szombatonként.Rendszerességet nyer az életünkHurrá!
Ma reggel picit elérzékenyülve indultam neki a napnak,de megcsináltam minden könnyezés nélkül és még visszavan tárgyalás,amire gyűjtöm az erőt...aktányi papír van már...de a nyugis életért végig kell csinálnom/csinálnunk!
Amikor magyarázza valaki hogy tenni próbál,hogy tudja jobban a diab kezelést..de 4 év alatt még nincs ch számolásra alkalmas mérleg a lakásában,akkor????
Akkor marad az a verzió,hogy én hozom a döntéseket!
Nincs ottalavás Apánál!
Bizony,a diab nem játék és ebben nem engedek alternatívát!

Mára ennyit.
Jó vércukrot mindenkinek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése