2017. február 1., szerda

Napi répa:)

Na,ma aztán volt egy időjárás.Mivel intéznivalóm akad bőven hivatalos ügyekben így nem volt mit tenni mennem kellett az ügyfélfogadásra.Hát,éppenhogycsak talpon átvészeltem a jeges utakat.M is könyörgött ne kelljen menni suliba,elvégre a másik kerületbe megy.Nem adtam engedélyt lógásra a vörös riasztás ellenére se!Még nem találkoztunk reggel óta,edzésen van.Nem tudom miképp vészelte át az egyik kerületből a másikba átjutást.P egy zebrán megy át és ott a sulija.És ma éppen neki volt szülői az új suliban.4.5-tel zárta a félévet és barátokkal.Nem tudok mit hozzátenni:végtelen hálás vagyok,hogy ez így van.
Mától P a suliban étkezik,és jobban figyelek mikor van ebédbefizetés,mert P-ra főzni aki fényevő és....nem volt egyszerű!
M-nak levest főzök(14 ch) és pogácsát(4.6ch)sütök.P megszólal,hogy ő kérne répát,ha pucolok a leveshez.Ez igen!Az első zöldség amit megeszik!!!

2010-ben volt az első haluk a gyerekeknek.M most szólt szeretne egy halat.7 év eltelt és...volt pár halunk már.Újra örülök,hogy lett rá igény.Amint jobb idő lesz beszerzem,valami csodálatosak a sziámi harcoshalak!

Ezt pedig küldöm az ügyes kezű anyukáknak,hogy holnap a medve napon(kibújik vagy nem bújik a barlangból)otthon elkészítsék a gyerekeknek:)Ha van puzzle ami már hiányos,akkor felhasználható barlangnak:)A diabos(vagy éppen nem diabos)gyerekek ennek meg nagyon örülnek:)
 Jó vércukrot mindenkinek!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése