2017. március 7., kedd

4-es ami mégis 5-ös

Ma dolgoztam,ilyenkor nincs diab a fejemben,mert másra kell koncentrálnom.Kaptunk dzsekit is:)

Mindig élmény egy ilyen nap!
Hazaérve M mesél:"Képzeld,4-es lett a németem,de....."na ilyenkor szokott jönni valami érdekesség.És jött is."1 pont az ötöstől..."de Anya,kerestem egy pontot"-és lám a Tanár jóváhagyásával tényleg volt egy pont valahol,ami még megillette M dolgozatát.
...
Pici szünet után:"de 2 jó németes között pont láttam egy helyet a teremben és kihasználtam,hogy én oda ülök.És képzeld az Övéké 4-es lett,az enyém így 5-ös".Na,M napi története se mindennapi.

És milyen lett az Apostolos prezentációd?-kérdeztem
"Hát,szerintem ötös,de mikor a diákat mutattam volna be megszakadt a kapcsolat a kivetítő és köztem..a képeket nem tudtam így bemutatni a projektorral.""És Anya,Te annyira össze-vissza írtad a prezentációt,hogy én is össze-vissza mondtam,hú...."-
"És elolvastad este még én mit írtam?"-kérdeztem.

"Hát nem"-mondta ő.

Ennyit az össze-visszaságról.Ha magad írod a saját leckédet nem esel ilyen hibába:)Tanulság kedves Diákok.Vagy edzés,vagy felkészülés másnapra!
Lényeg:egy média szakos tudjon rögtönözni és váratlan helyzeteket is orvosolni.Most is ez történt.


(Cafeteria lesz az idén is.Ma megmondom a gyerekeknek:akkor megyünk nyaralni az idén is!Lesz öröm!Egyelőre Siófok a terv.Balaton is legyen,hajó is legyen,eső napon is legyen valami,torony is lesz és még számtalan más van Siófokon.És onnan egy ugrás Tamási...Hőgyész is!:)...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése