2017. június 26., hétfő

Szuper bizik!!!-élmény jutalom jár érte


Nem,nem rendeltem pizzát,csak nagyon édesen aranyos kép:)Egyelőre főzöcskézek.Tudom,érzem magamon ha máshol eszünk és más alapanyagokkal más lesz a nap is!Lesz ilyen nap bőven a nyáron mikor vagy kényelemből vagy a nyaralás alatt nem éppen diabos és oly egészséges ételeket eszünk majd.
Ó Blog olvasók!Büszkén tudatom,hogy a 2 bizi nagyon-nagyon jó lett.4.3-és 4.5:)Egy anyának ez boldogság!!!ígértem meglepit ezért a Gyerekeknek de ugye én nem fagyiban mérem.....élményt adok:)
És ami bónusz:testnevelésből dícséretes P.:)
M is nagyon szupi,persze tesiből ő is ötös.
Én M-nak még adnék egy külön oklevelet,hogy diab-és rendszeres versenysport mellett elismerően jó bizit kreált!P osztályában 4-es átlag alatt nincs senki!!!!Ez aztán a húzóerő!

Tegnap a jógán egyedül voltam az oktatóval.Elmondhatatlan jó érzés volt.Én vagyok az egyedüli aki már rendszeresen jár Hozzá.Az óra elején már mondta ",szuper óra lesz,nyugi"-és úgy is lett.Tudja mire készülök,tudja,hogy a gyerekek nyelvére szeretném majd átfordítani mindazt a tudást amit én megszerzek.Abban ő nem tud segíteni,hogy "gyerekes "legyen ez az egész,de arról én biztosítottam,hogy azt én hozzá tudom tenni,mert az már bennem van!Otthon is jógázom,ha van időm és affinitásom.Márpedig van.Hihetetlen jó,és ajánlom mindenkinek!Napi 35 perc+relaxáció.Persze az étkezést is ehhez igazítani kell.De megéri!
A saját Gyerekeim csak néznek,vagy érzik a gyertya illatát,akkor nyugi van"Anya jógázik"-állapot otthon.Szerintem az elszántságom eredményt hoz majd,és büszkék lesznek még rám.Sok velem egykorú anyát elnézek.....ó jajjjj......nekem a cél:a jövő nemzedékében elültetni valamit,amivel vagy élni fog,vagy nem.A lehetőség mindenkinek adott.Én is áldozok rá pénzt,időt,energiát.Csak így működik valami.

És P is áldoz nem kevés pénzt,időt,energiát:3.hely az EUROPEN-en!Gratula,és gratula Nekik!Hajrá KOLIBRIS Lányok!
M holnap a kosaras fiúkkal Mogyoródra megy az Aquaparkba,Bevásárolni együtt megyünk némi ch reményében.Micsoda buli lesz a sok mozgás és a sok minden egyéb lányok bikiniben látványa okoz ott majd egy kis vércukor ingadozást)M feladata lesz jól korrigálni ezt.Nem féltem,megbízok benne,tudatos és a Fiúk is tudják a cukorbetegségét!

Induljon a nap,jó vércukrot kívánok Mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok a jó bizonyítványokhoz! Nem kis teljesítmény, ennyi sport mellett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony,nagyon jó az ÚT!:)-engem csak inspirál a 2 gyerek,motiválnak....és nem is adom fel!Köszönjük a kedves szavakat!!!

      Törlés