2015. január 15., csütörtök

Sós muffin:(

Valahogy így jártam.Patikaváltás megtörtént.Gond nélkül,percek alatt kiváltottam az Inzulinokat,stixet.Ugyanúgy írt recepttel,ugyanazokkal az Inzulinokkal.Az egyik patikában hosszadalmas procedúrával pár patron Inzulin kiadás,a másik(újabb)patikában 3 perces művelet,semmi gonddal!A választásom az utóbbira esik.Örülés!

Egy iskola automatája,ahol felnőtt képzés is van.

Némi alternatíva a Bio-szóval.M is megnézte,de egy szóval sem követelt semmit,sőt nem mondta,hogy kipróbálná az egyik terméket.Egy alternatívával jobb a chips-büféknél.(?)Legjobb,ha otthon csomagolsz!-sk.megjegyzésem:):)

Szülinapi Sweet-meglepi,nagyon köszönöm,már rég osztogattam smile-kat a jó tettekért:de a lap végén megteszem:)

Magas vc közbeni-alatti-melletti tevékenységre?(ma hallottam 2x!)

Nem arattam sikert a zabos -uborkás-kolbászos muffinommal.Amúgy tuti recept a facebookos Szafi tollából.Mert:"muffinba uborka?""sült paradicsomot ki nem állhatom""zöldséges muffin???""nekem ez nem jön be"-mondták.
Tény:nincs szaloncukor alakja,tényleg nincs benne édesítő és még talán beilleszthető is lenne a tartós ch-jával a zab,ha..................

11.7ch/db muffin.Igazán kezelhető lenne egy vacsira.(200 g zabpehely,nekem csak 179 g volt itthon,2 tojás,2 dl tej,fél cs sütőpor v.1/2 tk szódabikarbóna,só.-tetszés szerint zöldség,kukorica,hagyma,sonka...stb)180 fokon 30 perc.Talán másnak segítség lehet,én megeszem,nekem ízlik!!



Szülinapi ajándék a gyerekektől.Hát nem édesek a sweet-golyóknak legyen helye.:)Most is gyártottam egy gyorsat,amit a munkahelyemen is dícsértek.Most meggy is került bele és zab nélküli.Legközelebb még a zserbó-golyót próbálom ki Kakukkfű receptje alapján.

Reggelente iskolai kosármeccsekkel kezd M...így előbb szúr fél órával és így a reggeli is előre jön fél órával.Este is edzések vannak,ekkor már normál időben szúr,és a vacsi a buszon éri.(szendvics).

Néha hipózáskor megengedi magának a csokigolyót P szekrényéből,ami gluténmentes,de nem cukormentes.Nem szokott probléma lenni olyan óriási.Ha hétköznap történnek a dolgok sok mozgás mellett nincs is ekkor nagy baj.Hétvégén-ha mozgásmentesebbek a napok már nem teheti meg ugyanezt.(kamasz)-vannak szélsőségek rendesen!

Szülinapon nálunk ilyen volt a party részlete,már másabbak a szülinapok is...hamarosan aktuális lesz egy gyerekszülinap némi diabos elemmel,mert már másképp nem megy nálunk.

És az ígért Smile-k:

A Patika dolgozóinak,akik miatt ma örömet éreztem,hogy bosszúságok nélkül is ki lehet adni pár gyógyszert a receptekre:)

És egy relaxáló esti zene nekem és alvás...egy holnapi naphoz+diabosság asszisztáláshoz.

Ui:"Anya,ugye 5 ch a golyó?
"Nem,ez 7 ch-ez nem a zabos:)"
"Opsz"-és ennyivel nyugtázza M.
"Mennyivel lépted túl?"
"Nem lesz gond"-nyugtatott meg M.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése