2017. július 3., hétfő

Blogolvasóm meglepije

Ki ismeri ezt a finom kávét?
Hiába,nekem már nagy kamaszok,de a kávém nem egyszer tényleg jegeskávé:)
A Balcsis idő sem éppen ígérkezik forrónak,hogy átkössem a kis mondandómat.Pont lecsökken a hőmérséklet.No de a Cafeteria nyaralás nem lehet élmény nélküli.
És képzeljétek!Ma reggel egy blog olvasómtól(szívecske)utalást kaptam.Hozzájárult a nyaralásunkhoz.Azt szeretné,ha a terhet levehetné rólam és egy picit segíteni szeretett volna....Levenni azt a terhet amit 4 éve cipelek.Elmondtam neki,hogy pont ma éjjel történt,hogy nem biztos,hogy rászolgáltam az utalásra.
M-nak mondtam este 23 órakor,hogy elegem van a kompenzálásaiból és nem megyek hajnalban vércukrot mérni,zombiságom miatt már nem tudom megtenni.
Hát persze hajnali kettőre felhúztam az órát.Mérek.csipog.kettőt.Hipoglikémia.Enni,inni kell gyorsan.Alacsony a vércukor.Kell az agynak egy kis "táplálék".
Ettünk,ittunk.Azért többes számban mert mellette vagyok a félrenyelés miatt.M félkómában van ilyenkor.nem is érezte az alacsony vércukrot...
Kérdem én,mi van,ha éjjel nem megyek vércukrot mérni?

Nos erről beszélt nekem a blog olvasóm,akinek itt és most köszönöm hálásan önzetlenségét!És nem előszőr!
Annyit kért,hogy beszámolót kér a nyaralásról a blogban.ennyit!

Küldetés ígérem teljesítve lesz!
És van olvasó,aki köszöni szépen nem kér Sweetmamiból és lezárul egy korszak.Ilyen is van.Valakinek egyszerűen megy az élet anyagilag,tűk nélkül és mástól való függetlenség nélkül.M nak kell a tű,a napi Inzu adag,mert semmi hasnyálmirigy mellett egy életet élni nem kis küldetés!

Ígérem,a Balcsi-idő ide vagy oda-szuper jó lesz és már most beszereztem a diabos cuccokat,mert Siófokot ezen oldaláról nem ismerem.Kórház van.(...:)...)

Nem biztos,hogy Tenerife -élménye csak a nyaralás'.Cafeteria nyaralásunk"címmel majd írok erről is.

Jó vércukrot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése