2017. július 5., szerda

Cafeteria nyaralásunk előkészületek

Cafeteria nyaralás.Mint ígértem írok róla.A munkahelyem jóvoltából nekem van ilyen.Minden évben ebből nyaralunk.Egyedülálló anyaként néha az a csoda,hogy lakáshitel 100%-át fizetem,rezsi 100%-át fizetem és a 2 gyerek is sportol....enni-inni kell és vannak egyéb kiadások.Szégyen,nem szégyen így élünk,a fizimből.Nos ez a cafeteria külön adható juttatás nagyon-nagyon jókor jön mindig.Nehezen tudtam ebből a pénzből is három főnek egy szállodát lefoglalni.Egy utolsó szobát mégis elcsíptem májusban....Balatonboglárra szoktunk menni,de már szinte minden helyet ismerünk ott....így váltottunk.Voltunk a Mátrában,de most vízpart kellett a gyerekeknek.Így lett Siófok.
Félpanzió,hogy ne kelljen főznöm és félpanzió M-nak,mert ő annyira élvezi a Humalogot,hogy még....Azért tényleg lazán veszi,mert az ebéd is étteremben lesz,szinte semmi nem lesz diabetikus étel.Ez van,de erre vágyott.


Mozgásra lehetőség van,lesz:)Tervezünk 3 programot,a többi spontán program lesz.Remélem minden jól sikerül majd.A gyerekek nagyon várják már!(Én is)Azért remélem Kálmán Imrével is sikerül "találkozni"némi művelődést azért beleviszünk a dologba.Irányítottan!
:)

Látszik,hogy szabin vagyok.Pakolászom a cafeteria-nyaraláshoz a ruhákat...Felveszem.P mondja-ez jó,hozd el!Á nem,ez már 17 éves kb.....és eszembejutott,hogy van egy fotóm ebben a ruhában.megtaláltam.És íme:A bal oldali a mai én és a ruha.A jobb oldali a 17 évvel ezelőtti én és a ruha.(még hosszabban).Talán picit változtam csak,a ruha még jól bírja.




Ma jóga-sulimmal kapcsolatos első lépést megtettem a munkahelyemen,a piszkos anyagiakat tekintve.Boldog vagyok!Köszönöm a Vezetőségnek,hogy támogat ebben!!!


A nyaralásra most nem viszünk a bőröndbe büfényi enni-innivalót,csak a legszükségesebbeket.A szálláson nem lesz konyhánk sem,na ez is csoda.4 éves diabeteses mivoltunk alatt még nem volt ilyen.
Volt ugye anyagi hozzájárulás a nyaralásunkra.Amit itt is nagyon-nagyon köszönök a BLOGOLVASÓMNAK!!!!
Általában nem tenerifei képekkel jövünk haza,de mindig sikerül egy-egy jó fotó,és sok-sok élmény az mindig garantált..
Szoktam készíteni a You Tube-on egy rövid videót a fotókból és zenét szerkesztek hozzá.Balatonboglárról is van:)vagy Révfülöp-amíg nem jön a hajó.....:)
Jó vércukrot kívánok Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése