2017. június 2., péntek

Uzsis dobozok

A reggeli tízórai gyártás.P doboza,egy szendvics,rendszerint nagyon minimális feltéttel-ne legyen ijesztő.)És víz.Ő kérte,ő vizet szeretne inni.Az ő dobozából a smile rajzolat látszik...a szalvétára rajzolom,hogy motiváljam az evésre.(kevés sikerrel)
M doboza is átlátszó,az ő doboza számokkal van "díszítve"-ez a diabetes.Az ebéd rendszerint kornspitz 40 ch.Ő nem vizet iszik,vagy Bolerot-ami nem éppen egészséges de azt iszik és vagy diab szörpöt.
Minden reggel frissen készítem mindkét gyereknek,kikészítem és csak el kell tenniük az iskolatáskába.P a szendvics mellé mindig kap nasit,1 db-ot.Ez cukor tartalmú.A diabos dolgokért ő nincs oda és az Eritritolt nem is igazán szereti.
Nagyon ritkán engedélyezek pékséget vagy büfét-alkalomszerűen,ilyenkor P pénzt kap.M nem tud büfézni,mert a büfében nincs diabos étel.



P a napokban ezt a noteszt vette zsebpénzen.Örültem neki,igggazán diabetikus!!!:)

És P megérdemelt barát-karkötője.Én vettem hisz ez volt a cél,hogy az új suliban legyen barátnője.Lett!Nem is ilyen-olyan,nagyon egymásra találtak!És még óriási dolog,hogy a tanulás is megy a barátkozás mellett.(jóval erősebb iskolában mint ahol eddig járt!)Anyai szívem boldog.Bár anya-lánya kapcsolatépítésre ki szoktam kérni a napköziből,de hihetetlen vívjuk a "harcunkat",de apróbb előrelépések vannak.


És P vette szintén zsebpénzen.Toll és szövegkiemelő.:)Őt nem érdekli a nasi,Ő inkább kiegészítőkkel boldog.Az iskolai menzát sem eszi,Megnézi és dönt.Vagy visszaviszi a tároló helyre,vagy elcseréli,vagy odaajándékozza annak,aki szereti:)
Viszont,éhesen jön haza...

Most sport sérülés érte (P-át)tissue edzésen,pihenésre van ítélve,nem tudom hány napig megy majd Flector-tapasszal....

M a kosárcsapattal pizzázni megy.A vacsi pizzériában lesz neki.Arra a látott pizzára szúr majd inzulint.Ilyenkor jó a Humalog!
Én elkezdtem a gyógytornát.Nyaki-gerinc torna).Nagyon fájt,de nagyon-nagyon jó volt,heti 2x járok majd.Felfedeztem a lakótelepen egy jóga termet,este vannak az órák....most már jó lenne ha én is eljárhatnék valahová rendszeresen,és még szerintem használna is-akár a lelkemnek is.

Jó vércukrot mindenkinek!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése