2017. június 23., péntek

Sweetmami vakációt kezd...

M cukra változó,de a bizije nagyon jó:)Nem változó,hanem nagyon jó!!!!
A második bejegyzése is megszületett a Blogban,amit ír!Ajánlom Mindenkinek,én élvezem ahogy ír és amit ír!!!Mivel 4 éve írok én is blogot jön és kérdez tőlem mit hogyan célszerű szerkeszteni benne.....bontogatja szárnyait,nagyon tetszik ez az irány nekem!
http://travelcam.18@blogspot.com
Nekem se kell több,picit parkoztam,pihentem és már meg is tehetem,mert elérkezett az idő amikor a hosszú szabadságomat tölthetem:)Végre!
Sweetmami megkezdi vakációját....

Láthatja mindenki!

P fodrásznál járt,azaz az egyik kedves kolléganőm keze munkája...Profi azt hiszem.


P megint táncversenyre megy a hétvégén.A balatonon tölti megint az idejét.
Imádom,ahogy táncolnak a Lányok!P meg egyszerűen....:)5 éves kora óta jár egyesületbe táncolni.6 év munkája látszik is rajta.
Délután érdeklődött tőlem milyen jóga pózokat tudok már,még van remény,hogy egyszer a jóga is megfertőzi.Szeretném.Én nagyon megszerettem.
Ellazít és feltölt.És a nagyon merev izomzat egyszercsak elkezd.....működni.Testi/lelki mentális átszellemülés.Hétfőn az edzőteremben...nagyon jó hatással lett rám,hogy járhatok valahová,heti 2x rendszeresen,nagyon jó,hogy az edzőterem vezetője néven szólít már és a jóga oktatóm egy Tünemény!

M-nak is elkezdődik Sweetmami-s szemek figyelik a diétát,a cukor értékeket és bizony a nagy háton fekvő póz nem mindig lesz kivitelezhető neki....pl holnap mozizom M-nal.Jupppi,már ezer éve voltam moziban.P táncversenyen és így M-nal csapunk egy görbe hétvégét a plázában.Az ebédről én gondoskodom,az tuti grammra számolt diabos ételsor lesz,de gondolom ez azért annyira nem lesz hátrány.

Akkor induljon a vakáció!
Mindenkinek jó vércukrot kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése