2018. szeptember 20., csütörtök

Döntés

1 napom van még a nyáron váltott ovimban...átmegyek egy másik oviba dolgozni.Picit gyors a váltás...úgy 2 hónap alatt...de szeptember 11-én már szóltam....24-én már kezdek egy új helyen...Nem részletezem.Döntés volt.

Hétfőn így kezdem az új munkahelyemen:)Várnak.És én is várom!

A diabetest megemlítsem egyáltalán,a drágát????
M ma 2.5-ös cukorral kondizott....nem igazán kompatibilis az élettel ez a fránya cukorka....

Az oviban elbúcsúzom a gyerekektől de nem tömöm őket se sütivel se csokival.Szőlőcukrot viszek...azzal kínálom meg őket.A szívet tápláló cukor a szőlőcukor:)És így Sweetmamiként ennyit tehettem.(Gyerekjóga óráim végén mindig van szőlőcukor kínálás).





3 megjegyzés:

  1. Hát ha menni kell, akkor menni kell :) A gyerkőcöknek egy kis dió vagy mogyoró jobb lett volna cuki szempontból nem? :) Kívánom, hogy érezd jól magad az új helyen!

    VálaszTörlés
  2. Igen,lehet jobb alternatíva lett volna....sajnos azok a gyerekek annyi egyéb adalékot és miegymást esznek(szülők délutáni táskája)-és a reggeli kakaóscsiga a száj szélén"ettem otthon"felkiáltással nem reggeliztek,hogy a szőlőcukrom majdnemhogy melengető szívenergiaként szívódott fel:)Már a másik helyen vagyok,jól érzem magam,köszönöm!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TravelM kölcsöngépén írok,de Sweetmami-s bejegyzések ezek,csak vendégként szerepelhetek ezen a gépen....-még egy darabig kölcsönzöm a gépet míg az enyém átesik a szervizen.

      Törlés