2015. október 16., péntek

Iskolai lampionos felvonulás-2.2-es cukorral


 Iskolai lampionos felvonulás...Kint szakadó eső:)
Így benti rendezvény volt.
A gyerekeknek buli volt a nagyon sötét iskolát körbejárni a lampionokkal.

M megoldotta a vacsiját,a szúrást.Persze elég jól elhúzódott a hazajövetel a fiúkkal az esőben,csuromvizes cipő és ruha fogadott otthon."Csak fröcsköltük egymást"-volt a válasz.2.2-es cukor lett!!!

No mindegy!Aztán bepakolt ch-kat,cukrot.Még az én vacsimra is pályázott-lekváros-vajas-pirítós kenyér.És megette!:)8.5-ös cukorral feküdt le 22 30-kor.Így nyugodt lehettem!
A suliban nagyon ügyes táncos osztály van,mindig ők szórakoztatnak.








Nekem igazán ezek a rendezvények picit másról is szólnak.
Mindkét Tanárnővel sikerült pár szót váltanom.Érződik minden,hogy a gyerekeim fontosak számukra!P Tanítónője kiemelte,hogy P a kutyás órákon nagyon aktív,felszabadult!Tudom!Tudom!Szeretne egy kutyát!Annak idején én is vettem egyet-szibériai huskyt-és hazavittem.Családi házba...Lett azért sok kalamajka!!!!De sok-sok élményt is          adott.Tény,hogy egy Társ.

Most a haltól búcsúztunk tegnap.....:(












Rántott hús,sült krumpli-hangzott el.Ez legyen az ebéd!Jó.Mondtam.Nálunk ez diétásítva lesz.Sült krumpli,szigorúan grammra számolva-nem barátom e téren a burgonya.De!Kókuszzsírban sütve.A rántott hús tönkölylisztes lesz és Update zsemlemorzsával.Terészetesen kókuszzsírban sütve.Így nem is okoz vércukor emelkedést.Szigorúan kompenzálva salátával,ami most jégsaláta lesz.
A délelőtt elmegy ezzel-azzal,a csuromvizes esős cuccok kimosásával.A délutánt még nem tudom!Lehet,hogy más lesz,mint eddig???


A szivárvány színei keresésével foglalatoskodom.Ha borult és esik is.Akkoris!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése