2016. február 16., kedd

Diabos rutin

A Don Pepe pizza nem emelt vércukrot.Bár aznap már reggel jó vércukor volt:)Mivel a teszten átment,így néha-néha lesz Don Pepe pizza Sweethomeban.
Ez egy előző bejegyzés volt..mostanában nem megy a naprakészség,és valószínű nincs is rá szükségem.És már igazán a diab kérdés nálunk nem kérdés,hanem mindennapi rutin...:)


Nem,most kevésbé búvárkodok a témában.Mindent megtanultakra hagyatkozom.M sem igazán érdeklődik,sőt...nagy kamasz..a diab kérdéskör már a napi rutin mellett nem kérdés.Neki sem kérdés,hogy éjjelente mérek.Éjfélkor és 3 órakor a visszamérés-ha szükséges.Sokszor szükséges..."jó volt az edzés anya..!"
Tehát már minden alváskor ébredek 3 óránként...nem is tudom átaludni az éjszakákat már...Fáradt is vagyok.
Sok-sok továbbtanulási teendő,szóbelik,ide menni-oda menni,fellépések a sulival,persze főszerepre..és P-nak tánc,+versenyek....lakásátalakítás,javítások.Nincs szabadidő.
Diabra sincs idő pluszban.Extrém eset sincs,éjszakai hipózások pipálva..evésekkel,ivásokkal.Rendszerint ugye itt a helyes szájhigénia marad kérdésként,de szerencsére reggel mindig ellátott lesz a fogazat,száj.

Vaniliás-csokis karika,fruktózos változatban:igen mindenkivel tudatom,á azt nem kell ch-ra számolni,mert az olyan pici karika:)))))-mondja M.Nos ott felügyelni kell,hogy be legyen számolva a napi ch-ba.
A sulis farsangról M ünnapélyesen lelépett."Nem nézem azt,hogy a többiek ész nélkül zabálnak"-és egyáltalán nem nyálcsorgatás miatt mondta,hanem egyszerűen kész volt attól mennyi fölösleget esznek a többiek.
P farsangja jól sikerült aránylag,elvitte az én velencei-szemüvegemet...nagyon különleges volt így a farsangon,élvezte is.Vele most vívni kell,megint semmi gyümölcs....kevés folyadék.Harc van,viszont az alakja gyönyörű és nagyon Rubintrékás a csajszi(izmos).+ mikor a mamuszában a hűtőben keresgél....:)
...
A kerek asztal-nál sem ültünk még sokat,ugyanúgy rohanós a hétköznap,a gyerekek mindig edzésen,barátnővel görkorizva,vagy éppen barátokkal kosarazva telnek.Tehát a kerekasztalbeszélgetések-evések még váratnak magukra.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése