2022. november 23., szerda

Kedves Univerzum...

Univerzum.
És az Univerzum üzenetei...
Még mindig ennek szellemében élek,hagyom a dolgokat maguktól sodródjanak...
Nem hozok döntést most.

A múltkori Univerzumi üzenet is elérkezett akkor és ott amikor meg kellett érkezzen.Nem volt verzió a hétvége alakulására és kesze-kusza volt az egész és sok ember volt érintett....hagytam,elengedtem a dolgot mert nem tudtam rá jó megoldást.Autóval kikanyarodás a parkolóból és:
"Univerzumi üzenet.Stop.Viszem a kis családot.Stop."Azaz ebben a percben minden a helyére állt,mert innentől kezdve nem volt megoldandó feladat.

És ebben maradva magammal  és  erre hagyatkozva járok el most is.

Picit fáradt is vagyok a döntésekhez,azaz nagyon fáradt vagyok.Testileg és lelkileg is.
Nehéz időszak ez....

Volt a héten hányás a családban ..persze,hogy a diabost érintve.Mivel már felnőtté vált M így csak meg tudtam kérdezni hajnalban hogy minden rendben????Pár éve még ez ketyegett a fejemben:Hányás:megfigyelés lesz-e több,2.hányás csomagolj,harmadik hányás:indulj a kórházba.Volt rá eset hogy indultunk.
Most persze mérlegelve a gyomorrontást és az egyszeri alkalmat nem volt komolyabb,és nem is tudom elmondani,hogy ez az aggódás nem tud azért elmúlni bármekkora is a diabeteses kora.

Kár,hogy az Univerzum nem ír meg beadandó dolgozatokat és nem lát el háztartást és mondjuk meg sem főz helyettem.Szóval azért van teendőm anélkül is,hogy minden másban döntést hozzak.Ezért hagyatkozom azokban a döntésekben  a sorsra ami nem tőlem függ szervesen.

Úgyhogy most hiába vagyok túl egy egész napos tréningen-ami továbbképzés volt,attól van feladat bőven.

Kedves Univerzum gyere velem és együtt tevékenykedjünk,van teendő bőven a mai napra is!





 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése