2017. március 10., péntek

Vendég érkezik hamarosan

P szülinapra megy.Persze az ajándék nem más mint...csoki.Is.

Az ajándéktasak milyen?Muffinos.A radír?Hát női csizma és táska alakú.A notesz és a toll már mellékes,Diab tekintetben mindenképp.Érdekes dolgokat lehet manapság kapni.

P nem lesz így ebéden holnap itthon..Szülinapi menüt eszik,Osztálytársa hívta meg az új suliból:)
Vasárnap Apás nap lesz,Este érkezik a Vendégünk aki ketogén étrendet tart.

Picit bajban vagyok,de megoldom.Nálunk szerepel a liszt.Nála nem,ch alig.A cukornélküliségben egyezünk.Mi fogyasztunk tejterméket,ő nem.
Picit koppintok majd az általa írt blogból és akkor úgy vásárolok majd.

A Vendég a Nővérem lesz.Külföldön dolgozik,ritkán tud jönni.
Én dolgozni fogok hétfőn is,kedden is,de este vagy miután megtartottam a szülőit az oviban.....sajnos így jön ki,hogy még az is közbejön...
Főzöcskézek majd valamit most már 3 főre,mert M-nak a diabosat kell,P-nek nem lesz suli 3 napig,neki azért és a ketogén étrendű Nővéremre.Kihívás,de megoldom.

Tervezek egy jó kis társast estére,8 kezecske mégis jobb egy társashoz,mint 6....


Ha a munka móka is egyben.Erről beszélek,hogy mindenkinek hasonló munka kellene.És itt már a nap végén vagyok x gyerekkel a program végén:)




Áfonyalekvárral töltött csirkemell jázminrízzsel.olvastam egy étterem ajánlatában.Így Sweetmami készít a saját otthonában:Áfonyalekvárral töltött csirkemellet jázminrízzsel.

Egyik diabos csoportban olvastam egy ismerős nevet,hozzászólt egy poszthoz.Többször,hát megnéztem.A Lánykája diabos lett,pár napja jöttek haza a kórházból.Mellettünk lévő háztömbben lakik.A M volt iskolájában tanul a Lányka.....Nagyon szomorú lettem.Újabb beteg,aki még csak 10 éves....:(


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése