2017. március 21., kedd

2 kamasz mellett szobanövényként:)

.Könyvtárban voltam.Relaxáció kellett.Nem,nem vettem ki a könyvtárból a könyvet,de érdekes az ajánlása:)
 Egészen furcsa de diabos témakörben nem kerestem könyvet és nem,nem akarok erről olvasni.Az tény,hogy az új havilapokat megnéztem és a konyha-i rész az érdekelt.Mint mindig.
Ez a recept még jó is lehet gombóc alternatívának:)Pici módosítással.Kávéidőben facebook lapozgatással akadok ilyen receptekre.Már tudatosan nem keresek diabos ételeket.Inkább a normál recepteket alakítom át számunkra diabossá.
Életszerűbb,költséghatékonyabb.
Nagyjából nem így eszünk otthon.:)

Ma leginkább egy szobanövény voltam itthon a 2 kamasszal.Találtam egy ajánlást,miszerint a kamaszokkal lehet így kell bánni,szobanövénynek álcázni magunkat:)
Tapasztalat:néztek nagyot mi bajom van.Tényleg kivontam magam....a körforgásból.

Lencsefőzelék,fasírozott és talán másnapra palacsinta-ha addig rá nem járnak a kezek...elkészült.Lehet jó ötletnek tűnik részemre,ha 2 napra főzök meg.Így mindig 1 nap szabadnapom lehetne.
22 db.Finom.Nagyi titka tönkölyliszt 500 g,1.5 dl tej-ennyi volt itthon,5 tojás,7.5 dl víz,pici só.Kókuszzsírban sütve.13.9 ch/db.

De most alszom...picit nem jutott időm így pihenni.Na majd most.Lantus után vagyunk már jóval(22ó)...nem éjjelezek a vércukor érték azt kívánja meg.Így remélhetőleg 5 ó 15-ig alhatok.
Jó vércukrot mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése