2017. augusztus 18., péntek

Sweetmami vakációra megy








Valahogy így.
Nem is kezdek bele....
Nehéz lesz egy héttel az ovikezdés előtt munkatársat találni nekem.Most egy hét szabira mentem.Tényleg kiélvezem minden percét,mert azt hiszem nonstop ovizás jön az elkövetkező hónapokban.
Érdekes,de a majdnem kirakott puzzlemat is újra rakhatom.Nem sikerült egy teljes képet kirakni,vagyis éppen a keretezés előtt álltam,mikor már nem volt szükség keretezésre...Picit elkeseredtem.....Picit sok most minden....Talán nem jó boltban vásárolom a puzzlekat.Ennyi lehet a magyarázat....


Szerencsére van,aki  pici utat mutat merre kéne megvásárolnom a puzzleet,hogy teljes egésszé álljon egyszer össze.Kesze-kusza minden és valóban egyszerre jött minden,nehéz ez a súly.

A cukorbetegség szinte mellékes lett,pedig ma váltottam ki az Inzulint a gyógyszertárban.

Munkatársamat is kereshetem egyúttal.Ki jönne mellém dolgozni?:))))Ma a vezetőnő elmondása szerint nem gondolná,hogy én hosszútávon bírni fogom a hosszúzásokat.Sweetmami most egy hétig nyaral.
Kitettem a táblát és nem gondolok most megoldandó feladatokra,hanem:

Mosolygok.


Kávézom.


Zenét hallgatok.


És megint kávézom.


...biztos így van.
És a héten 2x jógaórám is lesz....

Na meg persze főzök jó kis grammra számolt ételeket,éjjel-hajnalban mérek vércukrot M-nál és tervben van egy Esztergomi városnézés párkányi sétával egybekötve.

Sweetmami vakációzik a nonstop ovinapok előtt....

Jó vércukrot mindenkinek!











2 megjegyzés: