2017. augusztus 27., vasárnap

Debrecen Recap - 2016 FIBA 3x3 World Tour

 Leegyeztettem a meghívó családdal a részleteket M majdnem 4 napos debreceni kiruccanására.3x3 Word Tour Masters forduló lesz.Volt már ilyen rendezvényen,de nem ottalvóson.
Ingyenes az egész M-nak,meghívták.A diab részletek tekintetében is nyugodt vagyok,a család maximálisan figyeli M igényeit,csak szólnia kell.

Az első iskolai napot szülői igazolással kezdi.
Óriási élmény lesz ez megint!!!

Pót inzu készlet és szükségszerű jó ch-k kerülnek a csomagba.Ahogy mostanában mondani szoktam:M-nal megy a diabetes,nem M viszi a diabetest:)Így jobb is élni!!!

Egyébként húzós éjszaka volt.A Honvéd meccsen dolgozott az ideg (Adrenalin)és 21-es cukor lett  mire este 23 órára hazért a meccsről.Persze lett kompenzálás,persze hajnali 3-kor lett hipózás,persze rá egy órára visszamérés kellett,úgyhogy éber-alvásperiódusok voltak.na ilyenkor nem szeretem ezt a kedves kis csomagocskát amit cipelünk mindig magunkkal,mert otthon hagyni persze nem lehet:)))Ő a diab!

.
..ha nem jól alakulnak a dolgaim a munkahelyemen biztosan csomagolok és....na azért a megoldásra törekszem majd,de ez a narniás dolog érdekelne nagyon:)))

P is későn ért haza a Margitszigetről az osztálytárs-barátnő családjával.Csavargásból volt elég a nyáron,hangolódunk a szeptemberre.....a vércukrok tekintetében is.M továbbra sem kéri az iskolás menzát,így napi főzések folytatódnak ch-számoltan....

Jó vércukrot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése