2017. augusztus 11., péntek

Kávébeszélgetések Zéró kólával


Jelen esetben egy zero kóla ült velem szemben,a fiam:)15-ös cukorral.Nem sütiztünk,elvitelre hazavittük.Ebben a cukrászdában ch feltüntetett sütik vannak,és nagyon finomak!Rólam köztudott,hogy ritkán,nagyon ritkán cukrászdázunk,fagyizunk.P-nak macaront vittünk,az ő értékelése:isteni!
M-nal beszélgettünk:"szerintem jövőre megpróbálom az edzőtábort"-mondja.


Nem mondhatok nem-et,de az biztos neki ebben nagyon biztosnak kell lennie!
A másik dolog is mellbevágott,hogy castingra megy csütörtökön,de azt hiszem ezek azok a pillanatok amikor már tényleg a saját döntései érvényesülnek és bizony nem kicsi már.
Egyébként nem fogom korlátozni szinte semmiben.Most ÉL,jól él,most engedheti meg magának.Nincs szövődménye sehol,a labor eredményei eltérést nem mutattak ki.Diabeteses kamasz fiú,aki élni szeretne.Boritékolható ez-az az életben ebben a fránya BETEGSÉGBEN,mert szerintem nem állapot:)-így élvezze az életet,ÉL-jen jól amíg tud és lehet!A korlátokat ráér az ember kitenni,ha már szükséges és nem engedheti majd meg magának.

A kávébeszélgetések is hasznosak tudnak lenni.És mindeközben jegyet vettünk a Honvéd-Újpest focimeccsre,ami ma lesz a Honvéd pályán.

Csakis jó vércukrot kívánhatok mára mindenkinek!

Ui:A szomszéd néni az Alpokban járt,ajándékot hozott,persze a Mozart golyó mellett egyéb dolog is volt a tasakban,hogy M is tudjon választani.Tudni kell a néni is cukros,így tudja a diabos irányelveket:)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése