2019. augusztus 9., péntek

1 órás receptfelírás


Nyugi...mondtam magamnak.Bevette az asszisztensnő a tb kártyát és a részletes leírást mit hogy szeretnék.Kijön.Nincs közgyógya M nak.És el akar menni...Hogy lehet az???Kérdeztem.November 07-ig érvényes...

M nál van a kártya...mivel a Szigeten van.Nos...Szigeten

HIVD M-t a Szigeten.Nincs nete úgyhogy fotózta a kártyát valahonnan netet kért😊és lám jött a kártya fotó.Érvényességgel.

Hát még mi jöhet?Hát jött.

Bemegyek.Már az orvos is ott.Káosz a köbön.Párhuzamos recept felírás orvos gépén...asszisztens gépén.Ja rájövök egyik sem az én receptem lesz😨.

ÉS:íródik a recept.10x-es nagyítás a képernyőn...pirosozza a  felirt Inzulint...vagy az adag ampulla helyett doboz x-elés...A közgyógy számot rosszul rögzítette..kiírja a gép.Megy a sztornózás...látom az ideg is...Fél óra múlva"Doktor Úr ez meghaladja a képességeimet"-mondja az asszisztensnő és átirányít az orvoshoz az ő gépéhez.Előröl kezdjük...Előkerül a M aktája.Most néz bele az orvos.Június óta M a betege!!!!
Lassan de íródik a recept.Fél óra és megvan a 3 havi Inzulin adag recepten.És jön a 9 doboz stix a vércukormérőbe...Kerek 1 óra alatt megszületett a recept.Együtt ellenőriztük a recepten található jogosultságokat.

Kálvária ez kérem.Ellenőrzést kíván egy 3 havi Inzulinadag felírása...

A többi mondandómat megtartom magamnak.

És jöjjön egy kis relax.
MERT MEGÉRDEMLEM.👍


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése