2019. szeptember 28., szombat

A felhők felett 3 méterrel


Otthoni reggeli nekünk felnőtteknek,P valami egészséges reggelit eszik,sok folyadékkal,M meg születésnapi buliban volt este,szerintem ő kihagyta a reggelit-mégha kötelező is lenne....és az ebédidő az első étkezés.Áldásos diabetes,győzzed követni M gondolatmenetét!!!

Mivel L pici időt velem tudott tölteni,lakástuningot tartottunk volna...hacsak a HÁZ nem gondolta volna másképp....Betonozzák az aulát így nem tudunk a tárolóhoz hozzáférni az eszközeinkért és pakolászni sem tudtunk volna,így kirándulni mentünk,Erzsébet kilátó céllal.

Az idő megint alkalmas volt a sétához,túrához.Már pénteken megfőztem így nem volt gond az étkezés,nem ettünk a programon csak otthon.És nagyon jó tapasztalatokat láttunk a Kilátói sétánkon.Sok ember viszi a szendvicset a doboz ételeit magával és az innivalót is.És a Békás tónál fiatalok sütögettek,finom zöldségek és hús volt a terítéken!Irigyeltük őket!!!

Béke volt és nyugalom!

A kedvenc FA-történeteim persze fotózásra kerültek.

A barlangot is megtaláltuk a jelzést követve,sokat,nagyon sokat sétáltunk!


Megirigyeltük másoktól,nekünk is lesz lakatunk:)💓

Nagyon sokat mentünk,láttunk és ezáltal nagyon jó volt látni a sok embert akik kimozdulnak,sétálnak és a természetben töltik a szabadidejüket!

A látvány csodás a séta pedig egészségmegőrző!!!



Az biztos,hogy a finom ételek mellett én is sokat sétálok és a cél az,ne hízzak!

L sem ilyen alkatú volt.Mutatott fényképet magáról....pocakosan és nem éppen ismertem rá....saját elmondása szerint maga érezte,hogy változtatni kell az életén és 1 év alatt gyökeres változást ért el,lefogyott!!!(személyi edző és étkezés tudatos betartása mellett).🙏👍

Majd lefújt bennünket a szél,de a felhők felett 3 méterrel nagyon jó volt!!!


Aztán a lombok felett 3 méterrel sem volt rossz lenni!!!

És egy igaz mondás a végére!

Holnap is jó idő lesz:irány a természetbe aki megteheti!A séta jót tesz az egészséggel!!!
Sweetmami

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése