2019. szeptember 1., vasárnap

Utolsó nyári nap(ok) szeptember elseje körül

Hétvége képekben,rövid kommenteléssel...Én főztem és igen teljes kiőrlésű élelmiszerekkel ,aztán indultunk csak a szokásos programjainkra.Mindig sokat megyünk,mászunk,barangolunk,tapasztalunk,süttetjük magunkat a napon.....mozgunk!Igy elcsábulva hazafele  az autó meki fele kanyarodott...de ha ettél finomat:a bacon-ös sajfalatok💓!!!Hmmm.
(M még Debrecenben a vendéglátó családdal valami 4 csillagos hotelből jelentkezett be,úgyhogy köszöni jól van!🙏)-ezáltal én is.Nem izgulok!Az éves kosárlabda gálán vesznek részt és persze az első tanítási nap már kapásból szülő által igazolt!De ez már így megy évek óta!

P otthon van.Neki felajánlásra kerülnek a programokon való részvételek,ő nem él mindegyikkel,azaz kevés programmal él ami felnőttközeli:)

Sokan szívesen látnak bennünket!
Legyen tópart,vagy múzeum..vagy bármilyen helyszín:köszönjük jól megvagyunk💓Gokart-versenyezésre készülünk,verseny alapon:)Hát kezdődjön:))))

A fa mindig mindenütt💓



A légzőgyökerek.Ez nagyon tetszett nekem Martonvásáron a kastélykertben!


A kávé isteni finom a  helyi kávézóban!

Kedvesem figyel,hogy nem cukrozzuk az ételeinket/italainkat!🙏💓

Nem hagytam ki még egyszer sem a "lábmosót".

A gyönyörű martonvásári város-rendezés példaértékű!

Kungfu a világutazó kabala most nálam van.Aki szeretné utaztatni és vele fotót posztolni ne tartsa magába a vágyait,postázom is!A világ másik végére is!

Én vagyok Kungfu,nagyon utaznék már!

Reggel jóga órán voltam szabadtéri megrendezésben!Vágytam rá!Már nagyon!Nagyon-nagyon jó volt!Érzet,érzelem,erőnlét,és nyújtások!És egy jó közösség.Az óra végén gyümölcsözéssel zártuk az órát tálcán kínált friss gyümölcsökkel.Hála G-I-nak💓szeretett jóga oktatónknak!

Kipróbálható.Leírhatatlan!Relax alatt a hangya-család pont rajtad bandukol át....de ettől szép minden,természetközeli,igazi,élő!🙏

És láttam a hétvégén naplementét...

Már nyugalmas égboltot...

..és éjszakát.....

Elkészült az első menza nálunk az otthonunkban.Holnaptól iskolai napok kezdődnek.Napi főzések előre,tudatosan,mert a hazaérkező kamasz éhes lesz a suliból érkezve...
És lesz vérvétel a héten M-nak mert hamarosan elérkezik az első találkozás a felnőtt diabetológussal!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése