2019. szeptember 12., csütörtök

Diabos-normál és egyéb étkezés

Átvettem ezt is az Alma Patikában.
Hasznos olvasnivalóval és vitamin ajánlással,minta doboz vitaminokkal.
Az új Inzulin megérkezett rendelésre a saját Patikánkba és a 6 évente közgyógyra írható vércukormérő is(Hunor).
Most megint mondjam:elégedett vagyok!!!!😊
És:a recepten semmi hiba nem volt!!!
Remélem ezentúl zökkenőmentes lesz az Inzulin feliratás-átvétel.

Most itthon van a "csetepaté"Nem jó amit és ahogy főzök-mondja M.Ő fogyni szeretne.De nem mondja meg mit enne és nekem így nagyon nehéz.Most rizst fog enni csirkemellel folyamatosan.Ha nem segít akkor egyhangú táplálkozás következik.A másik probléma itt az lesz,hogy P nem eszik húst,tehát neki egészen mást kell napi szinten főzzek mert mind2 otthon étkezik iskola után.
Most ezért megy el a hajam,ha 2 fele kell főzzek és mindenkinek mást,na az lesz a nem egyszerű feladat és anyagilag sem lesz kedvező ja és vásárlás szempontjából sem.
Kihagynám a menza étkeztetést a napomból.Nekem ez a másodállásom!
(tényleg nem szívem csücske a konyha,lehet másnak nem megterhelő még munka után főzöcskézni minden nap,de én kimondottan nem szeretem feladatként élem meg)
Okos tanácsot szívesen fogadok!



Nővérem ilyen étkezést vezetett be magának:dobozol.Előre 2-3 napra.(neki nincs családja,egymagára kell főzzön)De!Hogy csinálja????Felnézek rá!
De P nem eszik ilyenféle ételeket és M-nak sem mindig lenne kedve zöldségeken élni.Bár tudom a tudatosságnak óriási haszna a súlytartás és a rendszeresség is ad egyfajta önkontrollt az étkezésben.Na most zavarodtam össze,de úgy rendesen.

Rendelésen is gondolkozom,de még nem tudom érdemes-e vagy anyagilag mennyire lenne megterhelő a futár által hozott étel fogyasztása.És:mennyire egészséges az?

Dilemma....

Ki hogy csinálja?

És a fogyás is szem előtt kell legyen!

Akárhányszor dietetikusnál jártunk még nem sikerült az általa mondott dolgokra koncentrálni.....valami középút kéne...de gyorsan!

Mindenkinek jó vércukrot kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése