2020. január 10., péntek

"Anya,kövér leszel!"


Nekem hétvégén Macskák filmváltozata.Várom.









Itthon szinte mindenki influenzás,teázunk,némi fájdalomcsillapító is lecsúszik a tüneti kezelésre.M nem adatja be az influenza elleni védőoltást.Kérdeztem tőle,én oltásellenes vagyok,de ő ha kéri már döntse el,nagykorú....Nem él vele...
P befejezte a napokban a táncóráit,nem versenyez tovább..Sok minden volt a héten....-vannak tervei de most egyelőre pihenni szeretne és a felvételi vizsgákra készül.
M is gőzerővel tanul-nagyon szorgalmas-szintén érettségi és felvételi a tét...Stressz van bőven!Az új Inzulinok adagolásán alakítani kellett,most kezd nagyjából beállni az érték,azaz nem annyira kiugróan magas,de M életmódja,napirendje mellett beállítani egy normál Inzulinszintet...szinte lehetetlen!
Én ügyesen megírtam az önértékelésem,ami a portfóliózás feltétele,így most az is elkészült.Megérdemelten jöhet a mozizás.A gyerekeknek is felkínált lehetőség volt,de ők....TANULNAK válasszal nem éltek a mozizással.

Várjuk az influenza végét és minden rendben lesz.
Jó vércukrot kívánok mindenkinek!

Ui.:P kezd én lenni😊(szól)
Raffaellot eszem...már a másodikért nyúlok..P nyugodtam közöl:"Anya,kövér leszel!"
Térülök-fordulok és ennék újra egy Raffaellót.P szavai a fülemben...és azóta nem ettem Raffaellót😉
Vagy legalábbis hiába falnám be az egész dobozzal annyira szeretem,korlátozom és egyet eszek csak egy nap,hisz P megmondta:"Anya,kövér leszel!"😀



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése