2023. szeptember 21., csütörtök

Esti pár gondolat


Azt mondja M:"Anya,te hol barnultál le???"
Az ovi udvaron😎-mondtam én.

Merthogy jó sok időt végig állunk ott mert ahol van pad az is étkezésre van,de onnan nem lehet belátni az udvart....és amúgy meg kihagyták a pad-okat nem tudsz leüllni csak állni.
A gyógypedikűrösöm mondta ez nem tesz jót a lábamnak-mindig nyomás alatt vannak az érintett részek-és ugye visszeres már a bokám,annak sem kedvez a terhelés órákon át.
Hát igen....de nem kezdem el./sokáig nem hagynám abba a rendszerhibákat/

2 hete mint a mérgezett egér laptop előtt,statisztika,gépelés,adminisztrálás és minden egyéb,most értem haza a szülőit megtartottam és látom a naptárban holnap 7 óra tüdőszűrés,bolt,főzés,munka haza aztán tovább....holnap reggel indulás egy autós találkozóra ahová időpontra kell érkezni.
Se hajam se ruhám nincs még a programra,hajam már nem is lesz mert nem jutok el fodrászhoz...
(sóhaj)

M tegnap mesélte az utazását,hogy milyen volt,sok fotóval.Hát csodahelyeken jár!!!!És sziklát mászott,nehezített terep volt saját felelőségre.Kérdeztem azért és a cukrod???
Hát...
Van nála mindig hipós mert ugye tölteni kell magát ilyen igénybevételkor,és bizony volt rész ahol meg kellett állni de akivel volt nem problémázott ezen mert tisztában van azzal hogy a diabetesben van ilyen,kell egy kis idő regenerálódni.És ment tovább a túra....

De a taxiban kipurcanás volt hazafele mindkettőjüknél,aki nem cukros őt is megviselték a körülmények.M előtt meg így le a kalappal,de este  mentek is CH-töltésre mert belefért egy kiadós CH-vacsora.

Azért mennyivel könnyebb lenne M-nak minden az életben ha nem lenne vele a diabetes is!!!!(megjegyzés.:Sweetmami)

Akkor estére fel -még van pár dolog és alvás holnap is koránkelés mert dolog van.
Lesz valaha nyugisabb?Jobb?Kedvezőbb-időszak????

Ma a pszichológusomnál simán éreztem,hogy lejárt a 45 percem.És már nagyon összeszedem a gondolataimat,hogy minden beleférjen....-és tudom óriási segítséget nyújt.Aki úgy érzi szükséges neki keressen lehetőséget arra ,hogy megvalósuljon.Segítséget kérni nem szégyen!Nekem most egyenesen nagyon jól jön🙏(és nem kell fizetnem érte)

Vannak tervek amiért viszont kell majd fizetni.Indul a perselyezés,8 hónapunk van arra,hogy megvalósuljon.Hmm,de jó lenne ha csak úgy megsegítene az UNIVERZUM.
Pénz hiányában vagyok mindig.Utazás lesz a kitűzött cél,vén fejjel először ülnék repülőn....
Remélem az algoritmus ezt is érzékeli,hogy sokat emlegetem pénzre van szükségem és egyszercsak:OTT TEREM😉










 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése