2024. március 14., csütörtök

Univerzum segits!!!!

Mai horoszkópom!!!
Ez az egyetlen horoszkóp van amit olvasok és minden reggel teszem is.És mindig olyanokat ír mintha az Unuverzum üzenné mit kell tennem!!!!Sokszor elgondolkozom annyira üzen!Most is!
Ugyanis kiadták s-o.s megoldásra hogy 2019-től,igen jól olvasod éppen akkor kerültem oda az oviba azaz 5 éve!Tehát javítsam a naplókat mert nem ment át....Mi van?????5 éves dokumentum amit most ellenőriznek??????????
Eddig ki nem ellenőrizte eddig miért volt jó ott az iktatóban??
Se egy óvodatitkár se egy Vezető aki nekem iránymutatást ad mert nincs rá idő csak kutyafuttában ledarálta nekem mit csináljak vele értsd így ledarálta amit követni nem lehetett úgy hogy már én voltam az ügyeletes azaz gyerekek között ahol nekem egy dolgom lenne a gyerekekre felügyelni.Nem fogadtam be amit mond!Jó akkor legyen amit leírt.nem tudom elolvasni!Jó akkor lesz az :Györgyisem megoldom Mint mindent.
Nagyon elegem van.
Határidős minden.
Állandó rohanás.
Szabályok amik nincsenek betratva.
Ha más nem is ír jelenlétit nem ér be üzemorvoshoz,nem képes posztolni a szülőknek és nem is sorolom semmiféle elmarasztalást nem kap.Én?????Én ugyanitt ebben a közegben megkapom diszkriminálom a gyerekeket mert nem a beszédhibás gyerekek mondták a nőnapi verset a polgármesternek hanem 3 megbízható és iskolaérett fiú gyermek.
És úgy nekem esve hogy huszonöt év alatt se értem ilyet.ja és azon a héten nem én voltam a délelőttös óvónő és igazán közöm nincs ehhez az egészhez.
Ezért nem értem mit keresek én ebben az Intézményben????



Kép alapján,terveztünk elemeket mik kellenek a Nemzeti Múzeum építéséhez/hengerek,háromszög/ek,lépcsőnek sík testek/,zászló kitűzés stb.

Petőfi szaval,ugye oviban vagyunk...
Társasjátékot gyártok saját kezűleg.


Reggel 6 órára megyek hogy el tudjak rejteni szék alá,asztal alá,ide-oda papírokat amik mozaikokra vágtam és ha megtalálják összerakjuk egésszé.

Nálam a színező is dobókockával van mert legyen érdekes...

A jógán lovaztunk és március 15-ére írtam meg az óratervet mert erre is képes vagyok és még hajlandó is vagyok rá mert tudom,hogy jó!


És mégis engem talál meg szülő azaz több szülő állandóan bekóstol hogy ez meg az...

Elegem lett.
Ez nem az én közegem!
Ezt már tudom!!!!
Ennél én ezerszer több vagyok!

És:

M-nal beszélgettem.
Saját maga kezd életmódváltásba.
Ennek nagyon-nagyon örülök!
Számoljuk az ételt újra!
Átbeszéltük mit vegyek a boltba és mit ne.

A sport is szóbakerült.

És munkahelyet fog változtatni mert a Mozimanager az éjjelig bent van a moziban és hajnalban ér haza totálisan élettel összeegyeztethetetlen napirend!És még mellette levelezőn az egyetem!
Rájött ez nem jó neki!

És én ugyanezt érzem megbetegszem abban a közegben ahol csak szapulnak és nem ismernek el.Soha!Nem hiszem el hogy ennyi mindent csinálok és gyerekközpontúan és soha nem ismer el senki!
Úgy hogy 5 kész megírt Szakszolgálatos papír lapul aláírva a fiókomba mert 5 gyerek várná a kódját de nem gyártunk ugye kódos gyereket akkor sem ha az!!!!!

Így se asszisztenst nem kapsz-mert nincs!!!!-és neked kell a papíros de soha papírt nem kapott gyerekekkel is elbánni!
Ja és nem félek leírni mert ez az igazság .

Univerzum!
Segíts!

Ettől is betegedik az ember és ha táppénzre megyek senki ne kérdezze meg miért mert csütörtökön a mentális idegösszeroppanás szélén álltam csak már tudom magam kontrollálni és ugye még Anyu halála is nagyon friss!Ezt senki nem veszi figyelembe és addig mig nem a saját anyukájáról van szó ezt senki nem érti!!!!!

Ha M meglépi hogy tud váltani munkahelyet akkor én betegedjek meg egy olyan helyen ahol el sem ismernek és csak robot üzemmódban toljanak le mindent a torkomon?

Elgondolkozás indul...

A nehézfémek az ételeinkben a levegóben és a sok vegyszer amiket bevisz az ember már éppen elég ez is a betegséghez a gyulladások zöme ettől van és a sok étel intolerancia!!!!

Kár belelátni a jelenbe.Tegnap a kávézóban a pultos hölgy fején egy fülhallgató és száján mikrofon.Kérdezem én miért????Istenem,hol élünk???
Ráírta a nevemet a pohárra ez úgy alapból gesztus de eddig is tartott mert utána csak állok egy pult előtt ahol bummm érkezik egy habos pohár és rajta a nevem de....kinek köszönöm meg?Mert velem szemben már a kéz sincs ott aki a poharat bumm odatette!!!!

Az oviban ki köszöni meg,hogy én társast gyártok ,dobókocka színesítésével színeztetem a gyerekeket már reggel felhívom a gyermek figyelmét hegyezzen ha szükséges ne akkor legyen vele gondja ha már színezünk,azaz figyelmes vagyok,és ki köszöni meg hogy már több hónapja egy nehezen beszokó gyermek szüleivel tartom a kapcsolatot és még este is írok rájuk másnap hogyan jöjjenek mit vessünk be,hogy könnyebb legyen.
Á,én nem ezen a bolygón élek mert az én lelkem még él,pulzál és a mai világra lélek már nem kell,mert jobb ha robot vagy,lélektelenül!

 

6 megjegyzés:

  1. Mérgező környezetben ne dolgozz mert rámegy az egészséged.
    Bár egyre nehezebb normális helyet találni.
    Talán valami magánóvoda szóba jöhetne, már ha van arrafelé ilyen. Vagy Waldorf óvoda....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm!Vagy nem is óvoda mert nagyon-nagyon nehéz a gyerekanyag és a szülőanyag,az a mérgező és áldásos rendszerünk is....Gondol-gondol-gondolkozz-mondta valamikor Micimackó...ebben a fázisban vagyok.

      Törlés
    2. Egy nem állami (rosszabb esetben egyházi) fenntartási intézményben egész más lehet a helyzet. Bár nem vagyok szakmabeli, már a "90-es években felfigyeltem Vekerdy Tamás munkásságára, és általa a Waldorf-módszerre. Figyelmedbe ajánlom a skandináv országok (különösen Finnország) oktatási rendszerét.

      Törlés
  2. https://waldorf.hu/ovodak/

    VálaszTörlés
  3. Én csak szerettem volna írni, hogy szuper munkát végzel az oviban, mindig csodálom az ezzel kapcsolatos bejegyzéseidet (is)! Bár a saját gyerekemet ilyen kezekben tudnatnám ! 🙂

    VálaszTörlés